Koneautomaatio » Kamera-anturit » Viivakoodinlukijat

Wenglor viivakoodinlukija Raster Scanners

Wenglorin Raster Scannerilla viivakoodin luku tapahtuu usean valosäteen muodostaman ruudukonmuotoisen lukualueen kautta. Ruudukko kattaa koko viivakoodin täyttämän alueen ja viivakoodi luetaan useasta paikasta, mikä mahdollistaa myös osittain vahingoittuneen viivakoodin virheettömän luvun suurella nopeudella.

Pienille viivakoodin resoluutioille

Nopeasti toistettavaan koodinlukuun

Lue lisää Wenglorin Raster Scanners -viivakoodinlukijoista

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
38...102 mm, 51..254 mm, 82...228 mm, 102...762 mm
Resoluutio
low, medium and high density
Ulkomitat
21,6 x 44,5 x 44,5 mm, 35,1 x 65,7 x 87,9 mm

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP54 / IP65
Sähkösyöttö
5VDC, 10...28VDC
Kaapeli ja pituus
90 cm
Liitin
SubD 15-pin, M12 12-pin

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.