Koneautomaatio » Kamera-anturit » Viivakoodinlukijat

Wenglor viivakoodinlukija Line Scanner

Wenglorin Line Scanner -viivakoodinlukija soveltuu erityisesti tiheimpien 0.084 mm viivakoodien lukuun. Koodien lukunopeus on parhaimmillaan 1000 skannausta/sekunti ja tunnistaa myös etäältä luetut koodit..

Wenglorin punavalolla toimivat CCD-viivakoodinlukijat lukevat luotettavasti kaikki yleisimmät viivakoodit, jotka on painettu tai lasermerkitty kiiltäviin pintoihin. Lukija soveltuu myös koodien lukuun, kun kyseessä on ”heikko kontrasti” tai ”painatus”.  Anturi on saatavana myös USB-lähdöllä.

Lue lisää Wenglor Line Scanner -viivakoodinlukijoista

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
10...120 mm, 35...320 mm, 38...102 mm, 82...228 mm
Resoluutio
low and high density
Ulkomitat
29 x 60 x 52 mm, 21,6 x 44, 5 x 44,5 mm

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP54 / IP67
Sähkösyöttö
5VDC 10...28VDC
Painealue
90 cm
Kaapeli ja pituus
SubD 15-pin, M12 8-pin

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.