Koneautomaatio » Anturit kohteen tunnistamiseen » Valokennot

Wenglor valokennoanturi haarukka

Wenglorin haarukka-anturissa lähetin ja vastaanotin ovat samassa kotelossa. Haarukka-anturilla pystytään tunnistamaan myös pieniä kappaleita, reikiä, koloja ja muotoja. Jos lähettimen ja vastaanottimen välinen valonsäde katkeaa, lähtö kytkeytyy päälle. Anturissa käytetään tarkkaa punaista laser-valoa, joka helpottaa asennusta. Anturin säätö tapahtuu joko Teach-In -toiminnolla tai kiertokytkimellä.

Kohteita

  • pienten kappaleiden syöttölaitteiden ohjaus
  • pienten lovien, kolojen ja reikien tunnistus
  • välyksen monitorointi liitoskappaleissa

Lue lisää Wenglor haarukka valokennoantureista

Mittatiedot

Mitta-alue
30 mm, 50 mm 80 mm, 120 mm, 220 mm

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP67 / IP69K
Sähkösyöttö
24, 10-30 VDC
Liitin
M12 8-pin

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.