Koneautomaatio » Anturit kohteen tunnistamiseen » Valokennot

Wenglor valokennoanturi analogialähtö

Wenglorin analogiset valokennoanturit käyttävät tunnistukseen ja mittaamiseen punavaloa tai infrapunavaloa. Toiminta perustuu kulmanmittaukseen, mistä johtuen kohteen väri, muoto ja pinnan ominaisuudet eivät vaikuta mittatulokseen. Analogisen lähdön lukema on suhteellinen jännite (0 … 10 V) arvo tai virta (4 … 20 mA) arvo anturin ja kohteen välisestä etäisyydestä.

Anturi soveltuu korkeuden, paksuuden ja etäisyyden mittaamiseen, mutta myös kohteen halkaisijan ja muodon valvonta voidaan toteuttaa tällä anturilla.

Lue lisää Wenglorin analogialähtöisistä valokennoantureista

Mittatiedot

Mitta-alue
35..85 mm, 55...155 mm, 300...600 mm, 350...850 mm, 300...1300 mm
Resoluutio
500 mikrom, 0,3..5 mm, 0,3...8 mm, 0,2...30 mm
Ulkomitat
75 x 33 x 18 mm (N) 81 x 75 x 34 mm (T)
Kierre
M18

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP67
Sähkösyöttö
18...30 VDC
Kaapeli ja pituus
6,1 m
Liitin
SubD 15-pin, M12 8-pin

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.