Wenglor UniTemp lämpötila-anturi

Wenglorin UniTemp lämpötila-anturit ovat erittäin käyttäjäystävällisiä antureita prosessiteollisuuden eri mittauskohteisiin. Iso 7-segmentin paikallisnäyttö ohjelmointinäppäimineen on selkeä ja helppokäyttöinen. UniTemp -anturi soveltuu erinomaisesti erilaisten jäähdytysprosessien ja lämmitysprosessien mittauksiin esimerkiksi lämpökäsittely-, elintarvike-, panimo-, ja energiatekniikan eri sovelluksissa.

Ominaisuudet:
  • Mittausalueet anturista riippuen -50…+200°C
  • 1- tai 2- aseteltavaa rajaa
  • 1-aseteltava raja + analogialähtö (0-10V/4- 20mA)
  • 2 analogialähtöä (0-10V/4- 20mA)
  • Useita eri prosessiyhteitä ja mittapituuksia tarpeen mukaan
  • Saatavana myös yhdistelmäanturi (virtausnopeus/lämpötila) kahdella analogialähdöllä
Lue lisää Wenglorin UniTemp lämpötila-antureista

Mittatiedot

Mitta-alue
-50...+200°

Tarkempia tietoja

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.