Koneautomaatio » Anturit kohteen tunnistamiseen » Induktiiviset anturit

Wenglor induktiivinen anturi pitkä tunnistusetäisyys

Wenglorin pitkän tunnistusetäisyyden induktiivisissa antureissa tunnistusetäisyys on jopa neljä kertaa pitempi kuin perinteisissä induktiivisissa antureissa. Pidemmän tunnistusetäisyyden anturit tunnistavat myös vaikeasti tunnistettavan ruostumattoman teräksen. Anturit toimivat myös kylmävarastoissa, koska niiden sallittu käyttölämpötila-alue on -40…80 °C. Pitkän tunnistuetäisyyden anturi sopii moneen eri käyttökohteeseen.

Sovelluskohteita

  • päätyrajan valvonta
  • paikan tunnistus
  • materiaalin seuranta
  • kappaleen tunnistus

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
2mm 2,5mm 3mm 4mm 6mm 8mm 10mm 12mm 15mm 18mm 20mm 22mm 35mm 40mm
Ulkomitat
8x8x41mm 8x8x50mm 10x16x28mm 10x16x37mm 10x36x68mm 40x40x55mm, halk 6,5mm ei kierrettä
Kierre
M8 M12 M18 M30

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP 67
Sähkösyöttö
24 VDC, 10-30 VDC
Käyttölämpötila °C
-40...80 °C
Kaapeli ja pituus
M8, M12

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme asiakkaamme ja heidän olosuhteidensa asettamat erilaiset tarpeet. Tiedämme kuinka laajan teknisen alueen koneiden ja tuotantolinjojen suunnittelijoiden täytyy hallita. Siksi Sensorolan asiantuntijat ovat usein mukana anturin valinnassa asiakkaan tuotekehitysprojektin alusta aina käyttöönottoon ja tuotantoon. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat kohteeseensa parhaan mahdollisen anturivaihtoehdon. Lähtötilanteessa kartoitamme asiakkaan kanssa mahdollisia mittaustapoja, periaatteita ja tarvittavia sähköisiä liitäntöjä sekä selvitämme asiakkaan todellisen tarpeen, kuten tarvittavan mittaus- tai tunnistustarkkuuden, asennustavat ja -olosuhteet. Kartoitamme ja etsimme sopivia anturityyppejä satojen antureiden joukosta ja esitämme sopivimmat vaihtoehdot kustannuksineen. Lopullisen päätöksen käytettävästä anturista tekee tietenkin asiakas. Avullamme asiakas säästää aikaa ja rahaa.

Häiriön selvitys

Vaikka anturi olisi kuinka laadukas, huolellisesti valittu ja asennettu, silti joskus tapahtuu ennakoimattomia asioita. Häiriön yllättäessä emme jätä asiakastamme yksin selvittämään ongelmaa. On kyse sitten toimintahäiriöistä, tuotannollisista ongelmista tai anturivioista – me autamme kunnes asiakkaan ongelma on ratkaistu. Olemme aina asiakkaamme tavoitettavissa. 

Logistiikkapalvelut

Oma kattava anturivarastomme palvelee Suomessa Vantaalla lähellä lentokenttää erittäin hyvien logistisien yhteyksien solmukohdassa, oli kyseessä toimitus Suomeen tai ulkomaille. Varastostamme löytyy kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme tarvittaessa todella nopeasti – useimmiten samana päivänä. Saat heti tiedon anturin toimitusajasta ja kustannuksistaTarvittaessa varastomme voi palvella asiakkaita hyvinkin yksilöllisesti tarpeiden mukaan. Voimme esimerkiksi varastoida sopimuksen mukaan asiakkaan käyttämää anturityyppiä omassa varastossamme tai tehdä erilaisia kokoomatoimituksia asiakkaan pyynnöstä. Näin asiakkaamme voi itse palvella omia asiakkaitaan ripeästi ja joustavasti.