Koneautomaatio » Anturit kohteen tunnistamiseen » Induktiiviset anturit

Wenglor induktiivinen anturi pitkä tunnistusetäisyys

Wenglorin pitkän tunnistusetäisyyden induktiivisissa antureissa tunnistusetäisyys on jopa neljä kertaa pitempi kuin perinteisissä induktiivisissa antureissa. Pidemmän tunnistusetäisyyden anturit tunnistavat myös vaikeasti tunnistettavan ruostumattoman teräksen. Anturit toimivat myös kylmävarastoissa, koska niiden sallittu käyttölämpötila-alue on -40…80 °C. Pitkän tunnistuetäisyyden anturi sopii moneen eri käyttökohteeseen.

Sovelluskohteita

  • päätyrajan valvonta
  • paikan tunnistus
  • materiaalin seuranta
  • kappaleen tunnistus
Lue lisää Wenglorin pitkän tunnistusetäisyyden induktiivisista antureista

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
2mm 2,5mm 3mm 4mm 6mm 8mm 10mm 12mm 15mm 18mm 20mm 22mm 35mm 40mm
Ulkomitat
8x8x41mm 8x8x50mm 10x16x28mm 10x16x37mm 10x36x68mm 40x40x55mm, halk 6,5mm ei kierrettä
Kierre
M8 M12 M18 M30

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP 67
Sähkösyöttö
24 VDC, 10-30 VDC
Kaapeli ja pituus
M8, M12

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.