Koneautomaatio » Kamera-anturit » 2D/3D- anturit

Wenglor 2D/3D-lasersanturi weCat3D MLWL2

Wenglorin WeCat3D MLWL2 laserskannereissa on laajin mitta-alue Z-suunnassa sekä laajin näkökentän leveys X. Toiminta-alue X-suuntaan yli 2000 mittapistettä ja mitta-alue 65…1300mm, Z-suuntaan 5.2 µm ja mitta-alue jopa 2500mm. Laserskannerit soveltuvat niin metallien, kuin orgaanisien ja puoliläpikuultavien aineiden mittaukseen. Anturin CMOS kamerassa on HDR (High Dynamic Range) ominaisuus, joten WeCat3D MLWL2 soveltuu myös mustien ja kiiltävien kohteiden mittaukseen. Laservalotyyppejä on kaksi ja laservaloluokkia kolme (punainen 1M, 2M, 3R; sininen 2M, 3R, 3B). Korkeatehoisen laservalon ansiosta anturi toimii hyvin myös valoisissa ympäristöissä ja pystyy mittamaan nopeasti liikkuvia kappaleita.

Lue lisää Wenglorin weCat3D MLWL2 laserantureista

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
Z: 120...2500 mm
Mitta-alue
X: 65 ... 1300 mm
Resoluutio
Z: 5,2 ... 439 mikrom ja X: 36 ...1095 mikrom

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP67
Sähkösyöttö
24 VDC, 18-30 VDC
Liitin
M12, 12-pin, M12 8-pin X-cod

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.