Koneautomaatio » Kamera-anturit » 2D/3D- anturit

Wenglor 2D/3D-laseranturi weCat3D MLWL1

Wenglorin 2d/3D-laseranturi WeCat3D MLWL1 tuottaa parhaan tarkkuuden mitta-alueella Z. Valittavissa on useita erilaisia toiminta-alueita, laserluokkia sekä valotyyppejä (punainen ja sininen), mitkä takaavat maksimoidun joustavuuden kaksi- ja kolmiulotteisiin mittauksiin. Laserskanneri soveltuu niin metallien, kuin orgaanisien ja puoliläpikuultavien aineiden mittaukseen. Antureiden CMOS kameroissa on laadukas kohinanpoisto ja korkeatasoinen optiikka. Toiminta-alue X-suuntaan yli 2000 mittapistettä ja mitta-alue 30…720mm, Z-suuntaan resoluutio alkaen 2.0 µm ja mitta-alue jopa 1400mm.  Laservalotyyppejä ja laserluokkia on kolme (punaisia 1M, 2M, 3R; sinisiä 2M, 3R, 3B). Korkeatehoisen laservalon ansiosta anturi toimii hyvin myös valoisissa ympäristöissä ja pystyy mittamaan nopeasti liikkuvia kappaleita. Anturin mittausnopeus on jopa 6000Hz.

Lue lisää Wenglorin esitteestä

Lue lisää Wenglorin weCat3D MLWL1 laserantureista

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
Z: 70...1400 mm
Mitta-alue
X: 30 ... 720 mm
Resoluutio
Z: 2 ... 67 mikrom, X: 17 ...361 mikrom

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP67
Sähkösyöttö
24, 18-30 VDC
Liitin
M12, 12-pin ja M12 8-pin X-cod

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.