Koneautomaatio » Kamera-anturit » 2D/3D- anturit

Wenglor 2D/3D-laseranturi weCat3D MLWL1

Wenglorin 2d/3D-laseranturi WeCat3D MLWL1 tuottaa parhaan tarkkuuden mitta-alueella Z. Valittavissa on useita erilaisia toiminta-alueita, laserluokkia sekä valotyyppejä (punainen ja sininen), mitkä takaavat maksimoidun joustavuuden kaksi- ja kolmiulotteisiin mittauksiin. Laserskanneri soveltuu niin metallien, kuin orgaanisien ja puoliläpikuultavien aineiden mittaukseen. Antureiden CMOS kameroissa on laadukas kohinanpoisto ja korkeatasoinen optiikka. Toiminta-alue X-suuntaan yli 2000 mittapistettä ja mitta-alue 30…720mm, Z-suuntaan resoluutio alkaen 2.0 µm ja mitta-alue jopa 1400mm.  Laservalotyyppejä ja laserluokkia on kolme (punaisia 1M, 2M, 3R; sinisiä 2M, 3R, 3B). Korkeatehoisen laservalon ansiosta anturi toimii hyvin myös valoisissa ympäristöissä ja pystyy mittamaan nopeasti liikkuvia kappaleita. Anturin mittausnopeus on jopa 6000Hz.

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
Z: 70...1400 mm
Mitta-alue
X: 30 ... 720 mm
Resoluutio
Z: 2 ... 67 mikrom, X: 17 ...361 mikrom

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP67
Sähkösyöttö
24, 18-30 VDC
Liitin
M12, 12-pin ja M12 8-pin X-cod
Wenglor-2D-3D-laseranturi-weCat3D-MLWL1

Lisätiedot

Lue lisää tuotteesta

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme asiakkaamme ja heidän olosuhteidensa asettamat erilaiset tarpeet. Tiedämme kuinka laajan teknisen alueen koneiden ja tuotantolinjojen suunnittelijoiden täytyy hallita. Siksi Sensorolan asiantuntijat ovat usein mukana anturin valinnassa asiakkaan tuotekehitysprojektin alusta aina käyttöönottoon ja tuotantoon. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat kohteeseensa parhaan mahdollisen anturivaihtoehdon. Lähtötilanteessa kartoitamme asiakkaan kanssa mahdollisia mittaustapoja, periaatteita ja tarvittavia sähköisiä liitäntöjä sekä selvitämme asiakkaan todellisen tarpeen, kuten tarvittavan mittaus- tai tunnistustarkkuuden, asennustavat ja -olosuhteet. Kartoitamme ja etsimme sopivia anturityyppejä satojen antureiden joukosta ja esitämme sopivimmat vaihtoehdot kustannuksineen. Lopullisen päätöksen käytettävästä anturista tekee tietenkin asiakas. Avullamme asiakas säästää aikaa ja rahaa.

Häiriön selvitys

Vaikka anturi olisi kuinka laadukas, huolellisesti valittu ja asennettu, silti joskus tapahtuu ennakoimattomia asioita. Häiriön yllättäessä emme jätä asiakastamme yksin selvittämään ongelmaa. On kyse sitten toimintahäiriöistä, tuotannollisista ongelmista tai anturivioista – me autamme kunnes asiakkaan ongelma on ratkaistu. Olemme aina asiakkaamme tavoitettavissa. 

Logistiikkapalvelut

Oma kattava anturivarastomme palvelee Suomessa Vantaalla lähellä lentokenttää erittäin hyvien logistisien yhteyksien solmukohdassa, oli kyseessä toimitus Suomeen tai ulkomaille. Varastostamme löytyy kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme tarvittaessa todella nopeasti – useimmiten samana päivänä. Saat heti tiedon anturin toimitusajasta ja kustannuksistaTarvittaessa varastomme voi palvella asiakkaita hyvinkin yksilöllisesti tarpeiden mukaan. Voimme esimerkiksi varastoida sopimuksen mukaan asiakkaan käyttämää anturityyppiä omassa varastossamme tai tehdä erilaisia kokoomatoimituksia asiakkaan pyynnöstä. Näin asiakkaamme voi itse palvella omia asiakkaitaan ripeästi ja joustavasti.