Koneautomaatio » Anturit kohteen tunnistamiseen » Viivakoodinlukijat

Wenglor 1D/2D-koodinlukija käsilukija

Wenglorin käsilukijat ovat liikuteltavia 1D/2D-koodin lukulaitteita. Wenglorin valikoimasta löytyy niin peruskäyttöön tarkoitettuja kuin todella suorituskykyisiä 1D/2D-käsilukijoita. Uudistettu ja patentoitu valaistustekniikka sallii käsiskannerin käytön kaikille koodityypeille ja vaikeille pinnoille. Onnistuneen tunnistuksen merkkinä toimii joko värinä, äänimerkillä tai näkyvä merkkivalo. Valintaan lyhyen ja pitkän matkan lukijan välillä vaikuttaa skannerin suorittamaan lukuun kuluva aika.

Lue lisää Wenglorin 1D/2D-käsikoodinlukijoista

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
0...51mm, 38...394mm
Resoluutio
1280x960 px
Ulkomitat
152x79 mm, 1x53,2 mm

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP54
Sähkösyöttö
5 VDC
Kaapeli ja pituus
180cm, 240cm

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.