Koneautomaatio » Anturit lineaariliikkeen ja etäisyyden mittaukseen » Magnetostriktiiviset lineaarianturit

MTS Temposonics magnetostriktiivinen lineaarianturi R-sarja V

MTS Temposonicsin magnetostriktiivinen lineaarianturisarja R-sarja V hydraulisiin sylintereihin on teollisuus 4.0 -sopiva.   R-sarja V -anturit ovat entistä kestävämpiä ja tehokkaampia ja antavat enemmän tietoa sovelluksin toiminnasta  Anturit ovat täysin taaksepäin yhteensopivia korvaamaan edelliset käytössä olleet  R-sarjat anturiit. Anturimallit ovat puikkomalli RH ja profiilimalli RP. Profililimallin mitta-alue on  25…6350 mm ja puikkomalli: 25…7620 mm-Käyttölämpötila on 40…+85 °C

Temposonics® R-sarja V on yhteensopiva TempoLink Smart Assistantin kanssa.  Sen avulla anturi tuottaa lisätietoja toiminnan mittaamiseksi, arvioimiseksi ja uudelleen määrittämiseksi. Anturi seuraa esimerkiksi magneetin kulkemaa matkaa, anturin sisälämpötilaa ja signaalin voimakkuutta.

Erikoisominaisuudet:
• Minimi resoluutio (Profinet): 0,5 µm
• Pienempi anturin elektroniikan kotelointi
• Iskunkestävyys 150 g / 11 ms ja tärinän kesto 30 g (koko mitta-alue)

Lue lisää tuote-esitteestä

 

 RP -anturi  Ulostulo  Mittaväli (mm)  Resoluutio  Monimittaus  PDF
   EtherNet/IP™  25 – 6350  1 µm  max. 20 mittausta  Esite 
 Profinet  25 – 6350  0,5 µm  max 30 mittausta  Esite 

 

 RH -anturi  Ulostulo  Mittaväli (mm)  Resoluutio  Monimittaus  PDF
   EtherNet/IP™  25 – 7620  1 µm  max. 20 mittausta  Esite 
 Profinet  25 – 7620  0,5 µm  max 30 mittausta  Esite 

Mittatiedot

Mitta-alue
25 - 7620 mm
Resoluutio
0,0005 mm

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP67
Sähkösyöttö
12...30 VDC
Liitin
M12
Hyväksynnät
CE, EAC

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme asiakkaamme ja heidän olosuhteidensa asettamat erilaiset tarpeet. Tiedämme myös kuinka laajan teknisen alueen koneiden ja tuotantolinjojen suunnittelijoiden täytyy hallita. Siksi Sensorolan asiantuntijat ovat usein mukana anturin valinnassa asiakkaan tuotekehitysprojektin alusta aina käyttöönottoon ja tuotantoon. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat kohteeseensa parhaan mahdollisen anturivaihtoehdon. Lähtötilanteessa kartoitamme asiakkaan kanssa mahdollisia mittaustapoja, periaatteita ja tarvittavia sähköisiä liitäntöjä sekä selvitämme asiakkaan todellisen tarpeen, kuten tarvittavan mittaus- tai tunnistustarkkuuden, asennustavat ja -olosuhteet. Me kartoitamme ja etsimme sopivia anturityyppejä satojen antureiden joukosta ja esitämme sopivimmat vaihtoehdot kustannuksineen. Lopullisen päätöksen käytettävästä anturista tekee tietenkin asiakas. Näin asiakas säästää aikaa ja rahaa.

Häiriön selvitys

Vaikka anturi olisi kuinka laadukas, huolellisesti valittu ja asennettu, silti joskus tapahtuu yllättäviä ennakoimattomia asioita. Tällaisessa tilanteessa olemme aina valmiina auttamaan. Häiriötilanteessa emme jätä asiakastamme koskaan yksin ja olemme aina asiakkaamme tavoitettavissa. On kyse sitten toimintahäiriöistä, tuotannollisista ongelmista tai anturivioista – me autamme kunnes ongelma on ratkaistu. 

Logistiikkapalvelut

Oma kattava anturivarastomme palvelee Suomessa Vantaalla lähellä lentokenttää erittäin hyvien logistisien yhteyksien solmukohdassa, oli kyseessä toimitus Suomeen tai ulkomaille. Varastostamme löytyy kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme tarvittaessa todella nopeasti – useimmiten samana päivänä. Saat heti tiedon anturin toimitusajasta ja kustannuksistaTarvittaessa varastomme voi palvella asiakkaita hyvinkin yksilöllisesti tarpeiden mukaan. Voimme esimerkiksi varastoida sopimuksen mukaan asiakkaan käyttämää anturityyppiä omassa varastossamme tai tehdä erilaisia kokoomatoimituksia asiakkaan pyynnöstä. Näin asiakkaamme voi itse palvella omia asiakkaitaan hyvin ripeästi ja joustavasti.