Koneautomaatio » Anturit lineaariliikkeen ja etäisyyden mittaukseen » Magnetostriktiiviset lineaarianturit

MTS Temposonics magnetostriktiivinen lineaarianturi R-sarja V

MTS Temposonicsin magnetostriktiivinen lineaarianturisarja R-sarja V hydraulisiin sylintereihin on teollisuus 4.0 -sopiva.   R-sarja V -anturit ovat entistä kestävämpiä ja tehokkaampia ja antavat enemmän tietoa sovelluksin toiminnasta  Anturit ovat täysin taaksepäin yhteensopivia korvaamaan edelliset käytössä olleet  R-sarjat anturiit. Anturimallit ovat puikkomalli RH ja profiilimalli RP. Profililimallin mitta-alue on  25…6350 mm ja puikkomalli: 25…7620 mm-Käyttölämpötila on 40…+85 °C

Temposonics® R-sarja V on yhteensopiva TempoLink Smart Assistantin kanssa.  Sen avulla anturi tuottaa lisätietoja toiminnan mittaamiseksi, arvioimiseksi ja uudelleen määrittämiseksi. Anturi seuraa esimerkiksi magneetin kulkemaa matkaa, anturin sisälämpötilaa ja signaalin voimakkuutta.

Erikoisominaisuudet:
• Minimi resoluutio (Profinet): 0,5 µm
• Pienempi anturin elektroniikan kotelointi
• Iskunkestävyys 150 g / 11 ms ja tärinän kesto 30 g (koko mitta-alue)

Lue lisää tuote-esitteestä

 

 RP -anturi  Ulostulo  Mittaväli (mm)  Resoluutio  Monimittaus  PDF
   EtherNet/IP™  25 – 6350  1 µm  max. 20 mittausta  Esite 
 Profinet  25 – 6350  0,5 µm  max 30 mittausta  Esite 

 

 RH -anturi  Ulostulo  Mittaväli (mm)  Resoluutio  Monimittaus  PDF
   EtherNet/IP™  25 – 7620  1 µm  max. 20 mittausta  Esite 
 Profinet  25 – 7620  0,5 µm  max 30 mittausta  Esite 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lue lisää MTS Temposonicsin R-sarja V -magnetostriktiivisista lineaariantureista

Mittatiedot

Mitta-alue
25 - 7620 mm
Resoluutio
0,0005 mm

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP67
Sähkösyöttö
12...30 VDC
Liitin
M12
Hyväksynnät
CE, EAC

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.