Koneautomaatio » Anturit lineaariliikkeen ja etäisyyden mittaukseen » Vaijerivetoanturit » Liikkuvat työkoneet » Vaijerivetoanturit

TE Connectivity vaijerivetoanturit SM-sarja

TE Connectivityn SM1- ja SM2-sarjan vaijerivetoanturit ovat kompaktin kokonsa ansiosta loistava valinta ahtaisiin kohteisiin. TE Connectivityn vaijerivetoanturit ovat kompaktin kokoisia, käteviä ja helppokäyttöisiä laitteita lineaariliikkeen mittaamiseen. Jousikuormitettu, edeltä pois kelautuva vaijeri on helppo sijoittaa mitattavaan kohteeseen. Pienikokoisia vaijerivetoantureita löytyy välille 63.5 – 635 mm.

Lähtöviesti

  • jännitteenjakaja (vastus)

 

Lue lisää TE Connectivity vaijerivetoantureiden SM-sarjasta

Mittatiedot

Mitta-alue
635 mm
Ulkomitat
43 mm x 45 mm x 64 mm

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP50
Sähkösyöttö
max 30 VDC
Kaapeli ja pituus
1 m

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.