Koneautomaatio » Anturit lineaariliikkeen ja etäisyyden mittaukseen » Vaijerivetoanturit » Liikkuvat työkoneet » Anturit liikkuviin työkoneisiin » Vaijerivetoanturit

TE Connectivity vaijerivetoanturi SG-sarja

TE Connectivityn SG -vaijerivetoanturit ovat pieniä mutta siitä huolimatta niillä on mahdollista mitata jopa 3 metrin matka. Antureilla on IP67 -suojausluokka ja valittavissa joko kiinteällä kaapelilla tai M12-liittimellä. Vaijerivetoanturi on kätevä ja helppokäyttöinen laite lineaariliikkeen mittaamiseen ja asentamiseen. Jousikuormitettu, edeltä pois kelautuva vaijeri on helppo sijoittaa mitattavaan kohteeseen.

Lähtöviestit

  • jännitteenjakaja (vastus)
  • volttiviesti 0-10 VDC
  • virtaviesti 4-20 mA
Lue lisää SG-sarjan vaijerivetoantureista

Mittatiedot

Mitta-alue
0 - 3 m

Tarkempia tietoja

IP luokka
Max IP67
Sähkösyöttö
max 30 V (AC/DC)
Kaapeli ja pituus
1 m
Liitin
M12

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.