Koneautomaatio » Anturit lineaariliikkeen ja etäisyyden mittaukseen » Vaijerivetoanturit

TE Connectivity vaijerivetoanturi PT8-sarja

TE Connectivityn PT8-sarjan vaijerivetoanturit ovat kompaktin kokoisia, käteviä ja helppokäyttöisiä laitteita lineaariliikkeen mittaamiseen. Jousikuormitettu, edeltä pois kelautuva vaijeri on helppo sijoittaa mitattavaan kohteeseen. PT8600 -vaijerivetoanturiin voidaan liittää mikä tahansa Ø36 mm:n olakkeella ja Ø10 mm:n akselilla varustettu pulssi- tai absoluuttianturi. Esimerkiksi HEngstlerin pulssi- tai absoluuttianturiin SSI-, rinnakkais- tai muulla väyläliitynnällä.

Lähtöviestit

  • jännitteenjakaja (vastus)
  • volttiviesti 0-5VDC / 0-10 VDC
  • virtaviesti 0-20 mA / 4-20 mA
  • inkrementtianturi
  • absoluuttianturi
  • RS232/422 liityntä
  • CANopen ja DeviceNet

 

Lue lisää TE Connectivity PT8-sarjan vaijerivetoantureista

Mittatiedot

Mitta-alue
0 - 1,5 m

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP67/68

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.