Koneautomaatio » Anturit lineaariliikkeen ja etäisyyden mittaukseen » Vaijerivetoanturit

TE Connectivity vaijerivetoanturi PT8-sarja

TE Connectivityn PT8-sarjan vaijerivetoanturit ovat kompaktin kokoisia, käteviä ja helppokäyttöisiä laitteita lineaariliikkeen mittaamiseen. Jousikuormitettu, edeltä pois kelautuva vaijeri on helppo sijoittaa mitattavaan kohteeseen. PT8600 -vaijerivetoanturiin voidaan liittää mikä tahansa Ø36 mm:n olakkeella ja Ø10 mm:n akselilla varustettu pulssi- tai absoluuttianturi. Esimerkiksi Hengstlerin pulssi- tai absoluuttianturiin SSI-, rinnakkais- tai muulla väyläliitynnällä.

Lähtöviestit

  • jännitteenjakaja (vastus)
  • volttiviesti 0-5VDC / 0-10 VDC
  • virtaviesti 0-20 mA / 4-20 mA
  • inkrementtianturi
  • absoluuttianturi
  • RS232/422 liityntä
  • CANopen ja DeviceNet

 

Mittatiedot

Mitta-alue
0 - 1,5 m

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP67/68

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme asiakkaamme ja heidän olosuhteidensa asettamat erilaiset tarpeet. Tiedämme myös kuinka laajan teknisen alueen koneiden ja tuotantolinjojen suunnittelijoiden täytyy hallita. Siksi Sensorolan asiantuntijat ovat usein mukana anturin valinnassa asiakkaan tuotekehitysprojektin alusta aina käyttöönottoon ja tuotantoon. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat kohteeseensa parhaan mahdollisen anturivaihtoehdon. Lähtötilanteessa kartoitamme asiakkaan kanssa mahdollisia mittaustapoja, periaatteita ja tarvittavia sähköisiä liitäntöjä sekä selvitämme asiakkaan todellisen tarpeen, kuten tarvittavan mittaus- tai tunnistustarkkuuden, asennustavat ja -olosuhteet. Me kartoitamme ja etsimme sopivia anturityyppejä satojen antureiden joukosta ja esitämme sopivimmat vaihtoehdot kustannuksineen. Lopullisen päätöksen käytettävästä anturista tekee tietenkin asiakas. Näin asiakas säästää aikaa ja rahaa.

Häiriön selvitys

Vaikka anturi olisi kuinka laadukas, huolellisesti valittu ja asennettu, silti joskus tapahtuu yllättäviä ennakoimattomia asioita. Tällaisessa tilanteessa olemme aina valmiina auttamaan. Häiriötilanteessa emme jätä asiakastamme koskaan yksin ja olemme aina asiakkaamme tavoitettavissa. On kyse sitten toimintahäiriöistä, tuotannollisista ongelmista tai anturivioista – me autamme kunnes ongelma on ratkaistu. 

Logistiikkapalvelut

Oma kattava anturivarastomme palvelee Suomessa Vantaalla lähellä lentokenttää erittäin hyvien logistisien yhteyksien solmukohdassa, oli kyseessä toimitus Suomeen tai ulkomaille. Varastostamme löytyy kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme tarvittaessa todella nopeasti – useimmiten samana päivänä. Saat heti tiedon anturin toimitusajasta ja kustannuksistaTarvittaessa varastomme voi palvella asiakkaita hyvinkin yksilöllisesti tarpeiden mukaan. Voimme esimerkiksi varastoida sopimuksen mukaan asiakkaan käyttämää anturityyppiä omassa varastossamme tai tehdä erilaisia kokoomatoimituksia asiakkaan pyynnöstä. Näin asiakkaamme voi itse palvella omia asiakkaitaan hyvin ripeästi ja joustavasti.