Koneautomaatio » Anturit kohteen tunnistamiseen » Ultraäänianturit » Prosessiteollisuus » Anturit prosessiteollisuuteen » Pinnanmittausanturit

SNT Sensortechnik ultraäänianturi UPS

SNT Sensortechnikin pienikokoisen ultraäänianturin UPS:n tunnistusaluen on 200m ja siinä on  M12x1 kierre. SNT:n kytkevät anturit ovat tunnistettavasta materiaalista riippumattomia ja erittäin tarkkoja. Ultraäänianturilla on verittäin pieni kuollut alue ja kapea tunnistuskeila. ”Teach-In”-toiminto helpottaa asennusta ja anturi on saatavana on kytkevä- tai analogialähdöllä

 

Käyttökohteet
  • Ihmisten kulunvalvonta, kävijälaskenta myymälöissä ja näyttelyissä
  • Pyöröovien käyttäjävalvonta, laskenta yms
  • Oviautomatiikka
  • Läpinäkyvät kohteet,kalvot, tasolasit, pullot yms
  • Kappaleen tunnistus robotin tarttujissa
  • Täysien ja tyhjien lavojen tunnistus
  • Laskea ja tunnistaa kappaleita vaikeissa olosuhteissa
  • Tunnistaa väärät osat kuljettimella
  • Ajoneuvojen törmäyksen esto
Lue lisää SNT Sensortechnikin UPS ultraäänianturista

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
200 mm
Prosessiyhde
M12
Kierre
M12

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP67
Sähkösyöttö
10,,,30 VDC

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.