Koneautomaatio » Anturit kohteen tunnistamiseen » Ultraäänianturit » Prosessiteollisuus » Anturit prosessiteollisuuteen » Pinnanmittausanturit

SNT Sensortechnik ultraäänianturi UPS

SNT Sensortechnikin pienikokoisen ultraäänianturin UPS:n tunnistusaluen on 200m ja siinä on  M12x1 kierre. SNT:n kytkevät anturit ovat tunnistettavasta materiaalista riippumattomia ja erittäin tarkkoja. Ultraäänianturilla on verittäin pieni kuollut alue ja kapea tunnistuskeila. ”Teach-In”-toiminto helpottaa asennusta ja anturi on saatavana on kytkevä- tai analogialähdöllä

 

Käyttökohteet
  • Ihmisten kulunvalvonta, kävijälaskenta myymälöissä ja näyttelyissä
  • Pyöröovien käyttäjävalvonta, laskenta yms
  • Oviautomatiikka
  • Läpinäkyvät kohteet,kalvot, tasolasit, pullot yms
  • Kappaleen tunnistus robotin tarttujissa
  • Täysien ja tyhjien lavojen tunnistus
  • Laskea ja tunnistaa kappaleita vaikeissa olosuhteissa
  • Tunnistaa väärät osat kuljettimella
  • Ajoneuvojen törmäyksen esto

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
200 mm
Prosessiyhde
M12
Kierre
M12

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP67
Sähkösyöttö
10,,,30 VDC

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme asiakkaamme ja heidän olosuhteidensa asettamat erilaiset tarpeet. Tiedämme kuinka laajan teknisen alueen koneiden ja tuotantolinjojen suunnittelijoiden täytyy hallita. Siksi Sensorolan asiantuntijat ovat usein mukana anturin valinnassa asiakkaan tuotekehitysprojektin alusta aina käyttöönottoon ja tuotantoon. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat kohteeseensa parhaan mahdollisen anturivaihtoehdon. Lähtötilanteessa kartoitamme asiakkaan kanssa mahdollisia mittaustapoja, periaatteita ja tarvittavia sähköisiä liitäntöjä sekä selvitämme asiakkaan todellisen tarpeen, kuten tarvittavan mittaus- tai tunnistustarkkuuden, asennustavat ja -olosuhteet. Kartoitamme ja etsimme sopivia anturityyppejä satojen antureiden joukosta ja esitämme sopivimmat vaihtoehdot kustannuksineen. Lopullisen päätöksen käytettävästä anturista tekee tietenkin asiakas. Avullamme asiakas säästää aikaa ja rahaa.

Häiriön selvitys

Vaikka anturi olisi kuinka laadukas, huolellisesti valittu ja asennettu, silti joskus tapahtuu ennakoimattomia asioita. Häiriön yllättäessä emme jätä asiakastamme yksin selvittämään ongelmaa. On kyse sitten toimintahäiriöistä, tuotannollisista ongelmista tai anturivioista – me autamme kunnes asiakkaan ongelma on ratkaistu. Olemme aina asiakkaamme tavoitettavissa. 

Logistiikkapalvelut

Oma kattava anturivarastomme palvelee Suomessa Vantaalla lähellä lentokenttää erittäin hyvien logistisien yhteyksien solmukohdassa, oli kyseessä toimitus Suomeen tai ulkomaille. Varastostamme löytyy kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme tarvittaessa todella nopeasti – useimmiten samana päivänä. Saat heti tiedon anturin toimitusajasta ja kustannuksistaTarvittaessa varastomme voi palvella asiakkaita hyvinkin yksilöllisesti tarpeiden mukaan. Voimme esimerkiksi varastoida sopimuksen mukaan asiakkaan käyttämää anturityyppiä omassa varastossamme tai tehdä erilaisia kokoomatoimituksia asiakkaan pyynnöstä. Näin asiakkaamme voi itse palvella omia asiakkaitaan ripeästi ja joustavasti.