Koneautomaatio » Anturit kohteen tunnistamiseen » Ultraäänianturit » Prosessiteollisuus » Anturit prosessiteollisuuteen » Pinnanmittausanturit

SNT Sensortechnik ultraäänianturi UPR-A

SNT Sensortechnikin mittaavan ultraäänianturin UPR:n mittausalue on 1,5m. Ultraäänianturi soveltuu etäisyyden ja pinnankorkeuden mittaukseen, ohjaukseen ja mittojen määritykseen. Ultraäänianturin tunnistusalue osoittaa joko suoraan eteenpäin tai 90 astetta sivulle ja ulottuu 1,5 m asti. Saatavana etäisyydenmittauksella, kytkevänä tai molemmilla.

 

Lue lisää SNT Sensortechnikin UPR-A ultraäänianturista

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
1500 mm
Prosessiyhde
M18
Kierre
M18

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP67
Sähkösyöttö
11...30 VDC
Liitin
M18

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.