Liikkuvat työkoneet » Anturit liikkuviin työkoneisiin » Hydraulisylinterien anturit

MTS Temposonics magnetostriktiivinen lineaarianturi MHT-sarja

MTS Temposonics MHT -anturi on suunniteltu liikkuviin työkoneisiin, jotka vaativat anturilta paljon. MHT -anturi on helppo kiinnittää M18x1,5 mm kierteellä esimerkiksi hydraulisylinteriin mittaamaan männän liikettä, tai asentaa toimilaitteen viereen mittaamaan lineaariliikettä. IP69K -anturi kestää iskuja ja tärinöitä. Mitta-alue on valittavissa 50 – 2500 mm välillä, signaalivaihtoehtoja esim. 0,25 … 4,75 VDC, 0,5 … 4,5 VDC ja 4-20 mA. Anturin saa M12 liittimellä tai kiinteällä kaapelilla. Anturin mittapuikko on normaalisti ø10 mm, vaihtoehtona on ø7 mm. Anturia voidaan käyttää jopa 350 barin paineessa.

Tuotekatalogi

Lue lisää MTS Temposonics magnetostriktiivisista MHT -lineaariantureista

Mittatiedot

Mitta-alue
50 ... 2500 mm
Resoluutio
±0.1 mm
Ulkomitat
HEX46
Ulkohalkaisija Ø
Ø 52 mm
Kierre
M18×1.5

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP69K
Sähkösyöttö
+12/24 VDC
Käyttölämpötila °C
−40…+85 °C
Liitin
M12

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.