Liikkuvat työkoneet » Anturit liikkuviin työkoneisiin » Hydraulisylinterien anturit

MTS Temposonics magnetostriktiivinen lineaarianturi FMH -sarja

MTS Temposonicsin FMH – anturin taipuisan kaksoisrakenteen ansiosta anturiosa voidaan irroittaa kuorestaan ilman hydraulisen sylinterin avaamista. Tämä mahdollistaa sisäisten komponenttien vaihtamisen myös työskentelyolosuhteissa rikkomatta hydraulista sinettiä.

  • Voidaan käyttää jopa 350 barin paineessa
  • Lineaarinen ja absoluuttisen tarkka mittaus
  • Helppo asennus ja vaihto
  • Mitta-alue: 500…5000 mm
  • Resoluutio:   ±0.2 mm
  • Ulostulo: analoginen ja  CANbus

Lue lisää tuote-esitteestä

Lue lisää MTS Temposonicsin FMH -sarjan magnetostriktiivisista lineaarianturieista

Mittatiedot

Mitta-alue
500...5000 mm
Resoluutio
±0.2 mm
Ulkomitat
AF 60
Ulkohalkaisija Ø
Ø 65 mm
Kierre
M33×2-6g

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP67, IP69K
Sähkösyöttö
12...30 VDC
Käyttölämpötila °C
−40…+105 °C
Liitin
M12

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.