Prosessiteollisuus » Anturit prosessiteollisuuteen » Pinnanmittausanturit

MTS Temposonics magnetostriktiivinen LevelPlus® uimurianturi

MTS Temposonics magnetostriktiivinen LevelPlus® uimurianturi on tarkoitettu erityisesti  suurten säiliöiden pinnan- ja lämpötilamittauksiin.  LevelPlus -anturi on  kustannustehokas, sillä yhdellä anturilla ja yhden läpiviennin kautta voidaan mitata kolme eri tietoa. Kahden tiheydeltään eri aineen pinnankorkeus (esim. vesi/öljy rajapinta) ja lämpötila mitataan tarkasti, luotettavasti, huoltovapaasti ja ilman uudelleen kalibrointitarvetta. Anturista saatava kokonaiskapasiteetin lämpötilakompensoitu mittaus auttaa merkittävästi säätöprosessien ohjauksessa ja hallinnassa. kemian-, petrokemian-, panimo- ja elintarviketeollisuuden, biokemian- ja kaivosteollisuuden sovelluksiin. Erittäin tarkka (±1mm/±0,1°C) ja kestävä, huoltovapaa ja kulumaton mittaus tekee antureista erittäin sopivan vaativiin teollisuuden mittauskohteisiin.

Sovelluskohteen mukaan valittavana on kolme erilaista anturia:
  • Tank Slayer®
    Taipuisa anturi pituus max 22m, jakelu- ja välivarastoihin kemian-, petrokemian- ja biokemian laitoksissa
  • RefineME®
    Jäykkä anturi, pituus max 7,6m, Downstream-jalostamoille ja kemianlaitoksille
  • SoClean®
    Jäykkä anturi, pituus max 7,6m, hygienia sovellukset lääke-, elintarvike- ja juomateollisuudelle

Mittatiedot

Mitta-alue
305-22000 mm
Prosessiyhde
3/4", 1", 2", DN65, 3", 4", 5", 6"

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP65
Sähkösyöttö
10,5...28 VDC
Liitin
Terminaali
Hyväksynnät
CE, EAC, ATEX, NEC/CEC, IECEx, SIL2, FM, FMC CCoE, NEPSI, KC, INMETRO, TIIS FP, TIIS IS

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme asiakkaamme ja heidän olosuhteidensa asettamat erilaiset tarpeet. Tiedämme kuinka laajan teknisen alueen koneiden ja tuotantolinjojen suunnittelijoiden täytyy hallita. Siksi Sensorolan asiantuntijat ovat usein mukana anturin valinnassa asiakkaan tuotekehitysprojektin alusta aina käyttöönottoon ja tuotantoon. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat kohteeseensa parhaan mahdollisen anturivaihtoehdon. Lähtötilanteessa kartoitamme asiakkaan kanssa mahdollisia mittaustapoja, periaatteita ja tarvittavia sähköisiä liitäntöjä sekä selvitämme asiakkaan todellisen tarpeen, kuten tarvittavan mittaus- tai tunnistustarkkuuden, asennustavat ja -olosuhteet. Kartoitamme ja etsimme sopivia anturityyppejä satojen antureiden joukosta ja esitämme sopivimmat vaihtoehdot kustannuksineen. Lopullisen päätöksen käytettävästä anturista tekee tietenkin asiakas. Avullamme asiakas säästää aikaa ja rahaa.

Häiriön selvitys

Vaikka anturi olisi kuinka laadukas, huolellisesti valittu ja asennettu, silti joskus tapahtuu ennakoimattomia asioita. Häiriön yllättäessä emme jätä asiakastamme yksin selvittämään ongelmaa. On kyse sitten toimintahäiriöistä, tuotannollisista ongelmista tai anturivioista – me autamme kunnes asiakkaan ongelma on ratkaistu. Olemme aina asiakkaamme tavoitettavissa. 

Logistiikkapalvelut

Oma kattava anturivarastomme palvelee Suomessa Vantaalla lähellä lentokenttää erittäin hyvien logistisien yhteyksien solmukohdassa, oli kyseessä toimitus Suomeen tai ulkomaille. Varastostamme löytyy kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme tarvittaessa todella nopeasti – useimmiten samana päivänä. Saat heti tiedon anturin toimitusajasta ja kustannuksistaTarvittaessa varastomme voi palvella asiakkaita hyvinkin yksilöllisesti tarpeiden mukaan. Voimme esimerkiksi varastoida sopimuksen mukaan asiakkaan käyttämää anturityyppiä omassa varastossamme tai tehdä erilaisia kokoomatoimituksia asiakkaan pyynnöstä. Näin asiakkaamme voi itse palvella omia asiakkaitaan ripeästi ja joustavasti.