Prosessiteollisuus » Anturit prosessiteollisuuteen » Pinnanmittausanturit

MTS Temposonics magnetostriktiivinen LevelPlus® uimurianturi

MTS Temposonics magnetostriktiivinen LevelPlus® uimurianturi on tarkoitettu erityisesti  suurten säiliöiden pinnan- ja lämpötilamittauksiin.  LevelPlus -anturi on  kustannustehokas, sillä yhdellä anturilla ja yhden läpiviennin kautta voidaan mitata kolme eri tietoa. Kahden tiheydeltään eri aineen pinnankorkeus (esim. vesi/öljy rajapinta) ja lämpötila mitataan tarkasti, luotettavasti, huoltovapaasti ja ilman uudelleen kalibrointitarvetta. Anturista saatava kokonaiskapasiteetin lämpötilakompensoitu mittaus auttaa merkittävästi säätöprosessien ohjauksessa ja hallinnassa. kemian-, petrokemian-, panimo- ja elintarviketeollisuuden, biokemian- ja kaivosteollisuuden sovelluksiin. Erittäin tarkka (±1mm/±0,1°C) ja kestävä, huoltovapaa ja kulumaton mittaus tekee antureista erittäin sopivan vaativiin teollisuuden mittauskohteisiin.

Sovelluskohteen mukaan valittavana on kolme erilaista anturia:
  • Tank Slayer®
    Taipuisa anturi pituus max 22m, jakelu- ja välivarastoihin kemian-, petrokemian- ja biokemian laitoksissa
  • RefineME®
    Jäykkä anturi, pituus max 7,6m, Downstream-jalostamoille ja kemianlaitoksille
  • SoClean®
    Jäykkä anturi, pituus max 7,6m, hygienia sovellukset lääke-, elintarvike- ja juomateollisuudelle
Lue lisää MTS Temposonicsin magnetostriktiivisista LevelPlus® uimuriantureista

Mittatiedot

Mitta-alue
305-22000 mm
Prosessiyhde
3/4", 1", 2", DN65, 3", 4", 5", 6"

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP65
Sähkösyöttö
10,5...28 VDC
Liitin
Terminaali
Hyväksynnät
CE, EAC, ATEX, NEC/CEC, IECEx, SIL2, FM, FMC CCoE, NEPSI, KC, INMETRO, TIIS FP, TIIS IS

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.