Koneautomaatio » Anturit lineaariliikkeen ja etäisyyden mittaukseen » Magnetostriktiiviset lineaarianturit

MTS Temposonics anturin ATEX-kotelo (HPH)

MTS Temposonicsilla on laaja valikoima magnetostriktiivisiä antureita erilaisiin ATEX-luokituksiin. HPH -koteloon voidaan asentaa R- ja G -sarjan anturi, jolloin yhdistelmä on hyväksytty 1/2G ja 1/2D luokkaan.

  • Voidaan käyttää jopa 350 barbaarin paineessa

(Esite)

Lue lisää MTS Temposonicsin ATEX-ratkaisuista

Mittatiedot

Mitta-alue
50-7500 mm
Ulkohalkaisija Ø
Ø 85 mm

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP68
Käyttölämpötila °C
max -40° to +75°C
Hyväksynnät
CE, ATEX, NECCEC, IECEx, EACx, KCs, Japanese Approval

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.