Liikkuvat työkoneet » Anturit liikkuviin työkoneisiin » Käsiohjaimet

Megatron TRY54 -käsiohjain

Megatronin TRY54 on monitoiminen, pienikokoinen ohjainsauva on kehitetty raskaaseen käyttöön. Ohjain kykenee 10 miljoonaan liiketoimintasykliin. Se minimoi käyttövirheet ohjaintyöskentelyssä. Matalan, vain 60 mm asennussyvyyden ansiosta ohjain voidaan helposti asentaa työmaakoneisiin tai haarukkanostimiin, joissa tila on yleensä vähissä. Ohjainyksiköt kootaan sovelluskohtaisesti tarpeen mukaan: ohjainsauvan etupaneeliin voidaan integroida kahdeksan eri toimintoa eli peukalopyöriä, miniohjaimia, LEDejä, painikkeita jne.

Ohjain on suunniteltu täyttämään markkinoilla olevissa ajoneuvoissa yleisesti käytetyn CAN-pohjaisen J1939 -käyttöliittymän tekniset vaatimukset. Anturina on kahdennettu kosketukseton Hall -anturi. Ohjain on SIL-2-luokiteltu ja sopii siten useimpiin turvajärjestelmiin. Monitoiminen ohjain sisältää myös kuolleen miehenkytkimen ja liipasimen, joka voidaan ohjelmoida halutuksi toiminnallisuudeksi. Kaikkia toimintoja voidaan käyttää yhdellä ja samalla kädellä vaihtamatta välillä kättä, jolloin riski virheisiin työssä pienenee.
TRY54 -ohjain on kehitetty raskaalle ja maastossa liikkuvalle  kalustolle. Metalliset osat ja optimaalinen koko sekä valinnaiset lisävarusteet saavat aikaan erittäin muokattavan ohjaimen. Pienestä koostaan huolimatta se on ergonominen käyttää ja yhtä kestävä kuin isommat ohjainmallit.
  • Akselit > 4
  • Palautusmekanismi: jousipalautus
  • Akselit kestävät 1780 N akselikuorman ja 10 miljoonaa toimintasykliä
Lue lisää Megatron TRY54 -käsiohjaimesta

Mittatiedot

Tarkempia tietoja

IP luokka
Max IP67
Sähkösyöttö
6...35 VDC
Hyväksynnät
SIL 2

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.