Megatron TRY54 -käsiohjain

monitoiminen ohjainsauva ahtaisiin ohjaustiloihin

Ota yhteyttä myyjäämme

Megatronin TRY54 on monitoiminen, pienikokoinen ohjainsauva on kehitetty raskaaseen käyttöön. Ohjain kykenee 10 miljoonaan liiketoimintasykliin. Se minimoi käyttövirheet ohjaintyöskentelyssä. Matalan, vain 60 mm asennussyvyyden ansiosta ohjain voidaan helposti asentaa työmaakoneisiin tai haarukkanostimiin, joissa tila on yleensä vähissä. Ohjainyksiköt kootaan sovelluskohtaisesti tarpeen mukaan: ohjainsauvan etupaneeliin voidaan integroida kahdeksan eri toimintoa eli peukalopyöriä, miniohjaimia, LEDejä, painikkeita jne.

Ohjain on suunniteltu täyttämään markkinoilla olevissa ajoneuvoissa yleisesti käytetyn CAN-pohjaisen J1939 -käyttöliittymän tekniset vaatimukset. Anturina on kahdennettu kosketukseton Hall -anturi. Ohjain on SIL-2-luokiteltu ja sopii siten useimpiin turvajärjestelmiin. Monitoiminen ohjain sisältää myös kuolleen miehenkytkimen ja liipasimen, joka voidaan ohjelmoida halutuksi toiminnallisuudeksi. Kaikkia toimintoja voidaan käyttää yhdellä ja samalla kädellä vaihtamatta välillä kättä, jolloin riski virheisiin työssä pienenee.
TRY54 -ohjain on kehitetty raskaalle ja maastossa liikkuvalle  kalustolle. Metalliset osat ja optimaalinen koko sekä valinnaiset lisävarusteet saavat aikaan erittäin muokattavan ohjaimen. Pienestä koostaan huolimatta se on ergonominen käyttää ja yhtä kestävä kuin isommat ohjainmallit.
  • Akselit > 4
  • Palautusmekanismi: jousipalautus
  • Akselit kestävät 1780 N akselikuorman ja 10 miljoonaa toimintasykliä

Lähtösignaalit

J1939

Mittaustavat

Hall

Tarkempia tietoja

IP luokka
Max IP67
Sähkösyöttö
6...35 VDC
Hyväksynnät
SIL 2

Mittatiedot

Lue lisää tuotteesta

Lue lisää aiheesta

Ota yhteyttä myyjäämme