Liikkuvat työkoneet » Anturit liikkuviin työkoneisiin » Käsiohjaimet

Megatron TRY54 -käsiohjain

Megatronin TRY54 on monitoiminen, pienikokoinen ohjainsauva on kehitetty raskaaseen käyttöön. Ohjain kykenee 10 miljoonaan liiketoimintasykliin. Se minimoi käyttövirheet ohjaintyöskentelyssä. Matalan, vain 60 mm asennussyvyyden ansiosta ohjain voidaan helposti asentaa työmaakoneisiin tai haarukkanostimiin, joissa tila on yleensä vähissä. Ohjainyksiköt kootaan sovelluskohtaisesti tarpeen mukaan: ohjainsauvan etupaneeliin voidaan integroida kahdeksan eri toimintoa eli peukalopyöriä, miniohjaimia, LEDejä, painikkeita jne.

Ohjain on suunniteltu täyttämään markkinoilla olevissa ajoneuvoissa yleisesti käytetyn CAN-pohjaisen J1939 -käyttöliittymän tekniset vaatimukset. Anturina on kahdennettu kosketukseton Hall -anturi. Ohjain on SIL-2-luokiteltu ja sopii siten useimpiin turvajärjestelmiin. Monitoiminen ohjain sisältää myös kuolleen miehenkytkimen ja liipasimen, joka voidaan ohjelmoida halutuksi toiminnallisuudeksi. Kaikkia toimintoja voidaan käyttää yhdellä ja samalla kädellä vaihtamatta välillä kättä, jolloin riski virheisiin työssä pienenee.
TRY54 -ohjain on kehitetty raskaalle ja maastossa liikkuvalle  kalustolle. Metalliset osat ja optimaalinen koko sekä valinnaiset lisävarusteet saavat aikaan erittäin muokattavan ohjaimen. Pienestä koostaan huolimatta se on ergonominen käyttää ja yhtä kestävä kuin isommat ohjainmallit.
  • Akselit > 4
  • Palautusmekanismi: jousipalautus
  • Akselit kestävät 1780 N akselikuorman ja 10 miljoonaa toimintasykliä

Mittatiedot

Tarkempia tietoja

IP luokka
Max IP67
Sähkösyöttö
6...35 VDC
Hyväksynnät
SIL 2

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme asiakkaamme ja heidän olosuhteidensa asettamat erilaiset tarpeet. Tiedämme kuinka laajan teknisen alueen koneiden ja tuotantolinjojen suunnittelijoiden täytyy hallita. Siksi Sensorolan asiantuntijat ovat usein mukana anturin valinnassa asiakkaan tuotekehitysprojektin alusta aina käyttöönottoon ja tuotantoon. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat kohteeseensa parhaan mahdollisen anturivaihtoehdon. Lähtötilanteessa kartoitamme asiakkaan kanssa mahdollisia mittaustapoja, periaatteita ja tarvittavia sähköisiä liitäntöjä sekä selvitämme asiakkaan todellisen tarpeen, kuten tarvittavan mittaus- tai tunnistustarkkuuden, asennustavat ja -olosuhteet. Kartoitamme ja etsimme sopivia anturityyppejä satojen antureiden joukosta ja esitämme sopivimmat vaihtoehdot kustannuksineen. Lopullisen päätöksen käytettävästä anturista tekee tietenkin asiakas. Avullamme asiakas säästää aikaa ja rahaa.

Häiriön selvitys

Vaikka anturi olisi kuinka laadukas, huolellisesti valittu ja asennettu, silti joskus tapahtuu ennakoimattomia asioita. Häiriön yllättäessä emme jätä asiakastamme yksin selvittämään ongelmaa. On kyse sitten toimintahäiriöistä, tuotannollisista ongelmista tai anturivioista – me autamme kunnes asiakkaan ongelma on ratkaistu. Olemme aina asiakkaamme tavoitettavissa. 

Logistiikkapalvelut

Oma kattava anturivarastomme palvelee Suomessa Vantaalla lähellä lentokenttää erittäin hyvien logistisien yhteyksien solmukohdassa, oli kyseessä toimitus Suomeen tai ulkomaille. Varastostamme löytyy kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme tarvittaessa todella nopeasti – useimmiten samana päivänä. Saat heti tiedon anturin toimitusajasta ja kustannuksistaTarvittaessa varastomme voi palvella asiakkaita hyvinkin yksilöllisesti tarpeiden mukaan. Voimme esimerkiksi varastoida sopimuksen mukaan asiakkaan käyttämää anturityyppiä omassa varastossamme tai tehdä erilaisia kokoomatoimituksia asiakkaan pyynnöstä. Näin asiakkaamme voi itse palvella omia asiakkaitaan ripeästi ja joustavasti.