Koneautomaatio » Anturit lineaariliikkeen ja etäisyyden mittaukseen » Hissikorin paikoitusanturit

Kübler hissikorin paikoitusanturi LEB01

Küblerin hissikorin paikoitusanturi LEB01 on tarkka ja luotettava anturi SIL3-sertifikaatilla ja SSI- ja CAN-käyttöliittymälllä henkilöhissien paikoitukseen.  Paikoitusanturilla on laaja -5 °C  …  +70 °C käyttölämpötila ja anturin tarkkuus on 1 mm. Mittausnopeus 5m/s.

Lue lisää Küblerin LEB01 hissikorin paikoitusanturista

Mittatiedot

Mitta-alue
0-392000
Ulkomitat
135x45x33 mm

Tarkempia tietoja

Sähkösyöttö
10-30 VDC

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.