Koneautomaatio » Anturit lineaariliikkeen ja etäisyyden mittaukseen » Hissikorin paikoitusanturit

Kübler hissin turvajärjestelmä PSU01

Hissin turvajärjestelmä PSU01 sisältää LES01 -anturin ja PSU -turvayksikön SIL3-sertifikaatilla

PSU01 on Kübler Groupin kehittämä hissikorin turvajärjestelmä, joka sisältää sekä LES01  hissikorin paikannusanturin että PSU -turvayksikön. Kun PSU01- turvajärjestelmä on asennettu hissiin, hissin turvaluokitus vastaa EN81-20/21/50 -turvastandardia.  Turvajärjestelmässä on CANopen-Lift -käyttöliittymä ja laaja -5 °C   …   55 °C käyttölämpötila-alue.

LES01 -paikannusanturi mittaa hissikorin sijainnin 100% tarkasti ilman lipsumisia tai häiriöitä. PSU-turvayksikkö korvaa perinteiset hissin sijaintikytkimet sekä hissin hallintaan kuuluvat turvareleet ja päätyrajojen turvatoiminnot. Yksi PSU-turvayksikkö voi korvata useita erilaisia kytkimiä ja tuo näin lisää tilaa ahtaisiin hissikuiluihin. PSU01 -turvajärjestelmä nopeuttaa hissin asennusta ja vähentää ylläpitoon kuluvaa aikaa ja siten alentaa hissin kokonaiskustannuksia.

Lue lisää Kübler PSU01 hissin turvajärjestelmästä

Mittatiedot

Ulkomitat
70x95x30 mm

Tarkempia tietoja

Sähkösyöttö
24 VDC

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.