Liikkuvat työkoneet » Anturit liikkuviin työkoneisiin » Inkrementti- ja absoluuttianturit

Kübler absoluuttianturi Sendix M5868- monikierros

Küblerin uusi SAE J1939 -väylän absoluuttinen monikierrosanturi Sendix M5868 perustuu magneettiseen anturiteknologiaan ja monikierrosmuisti energian keruu -järjestelmään ilman vaihteita ja akkua. Tämä tekee anturista kestävän ja taloudellisen käytössä. Hyvästä kestävyydestä ja korkeasta resoluutiosta johtuen anturi on sopiva anturi myös erittäin vaativiin sovelluksiin. Sendix M5868 -absoluuttianturin laippastandardi on 58 mm. Saatavana Synkrolaippa / Servolaippa ja klamppilaippa.

SAE J1939 -väylään perustuvia protokollia käytetään esim seuraavissa sovelluksissa: diesel ajoneuvot (rekat  ja bussit), maa- ja metsätalouskoneissa, perävaunu-liitännöissä, armeijan ajoneuvoissa, laivaston hallintajärjestelmissä, matkailuautoissa ja merenkulun navigoinnissa.

Erittäin kestävä

  • Kestävä laakerirakenne safety-Lockplus™ -tekniikalla kestää kovia laakerikuormia
  • Erikoissuuret laakerit
  • Mekaanisesti suojattu akselin tiiviste
  • Monikierrosmuisti energian keruu-teknologia, ei tarvita mekaanista musitia tai akkua

Uusin SAE J1939 protokolla

  • LSS -toiminto osoitteen ja väylänopeuden konfigurointiin
  • Muuttuva PDO
  • Universaali skaalaustoiminto
  • Konfiguraation ohjaus
Lue lisää Kübler Sendix 5868 -absoluuttianturista

Mittatiedot

Mitta-alue
Max monikierros 14 bit I yksikierros 24 bit
Resoluutio
max 24 bit
Ulkohalkaisija Ø
Ø 58 mm
Akselihalkaisija Ø
10 mm

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP66, IP67
Sähkösyöttö
10...30 V DC
Käyttölämpötila °C
-40°C ... +85°C
Liitin
M12

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.