Liikkuvat työkoneet » Anturit liikkuviin työkoneisiin » Inkrementti- ja absoluuttianturit

Kübler absoluuttianturi Sendix M3668R – monikierros

Küblerin uusi SAE J1939 -väylän absoluuttinen monikierrosanturi Sendix M3668R perustuu magneettiseen anturiteknologiaan ja monikierrosmuisti energian keruu -järjestelmään ilman vaihteita ja akkua. Anturi toimii kovimmissakin olosuhteissa moitteettomasti. Anturissa on erittäin kestävä rakenne, korkea suojaus, ja suuri sallittu laakerikuorma. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu versio kestää myös merivettä. Sendix M3668R -absoluuttianturin laipan halkaisija on  42.00 mm.

SAE J1939 -väylään perustuvia protokollia käytetään esim seuraavissa sovelluksissa: diesel ajoneuvot (rekat  ja bussit), maa- ja metsätalouskoneissa, perävaunu-liitännöissä, armeijan ajoneuvoissa, laivaston hallintajärjestelmissä, matkailuautoissa ja merenkulun navigoinnissa.

Erittäin kestävä

 • Kestävä laakerirakenne safety -Lockplus™ kestää suuria laakerikuormia
 • Erikoissuuret laakerit
 • Mekaanisesti suojattu akselin tiiviste
 • IP67- ja IP69K- suojaus
 • Laaja käyttölämpötila-alue
 • Monikierrosmuisti energian keruu -järjestelmä, ei tarvita mekaanista muistia tai akkua

Uusin SAE J1939 -protokolla

 • LSS toiminto osoitteen ja väylänopeuden konfigurointiin
 • Muuttuva PDO
 • Universaali skaalaustoiminto
 • Konfiguraation ohjaus
 • Mittatiedot

  Mitta-alue
  Monikierros 18 bit I yksikierros 14 bit
  Ulkohalkaisija Ø
  Ø 36 mm
  Akselihalkaisija Ø
  10 mm akseli

  Tarkempia tietoja

  IP luokka
  IP66, IP67, IP69K
  Sähkösyöttö
  10...30 V DC
  Käyttölämpötila °C
  -40°C ... +85°C
  Liitin
  M12

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme asiakkaamme ja heidän olosuhteidensa asettamat erilaiset tarpeet. Tiedämme kuinka laajan teknisen alueen koneiden ja tuotantolinjojen suunnittelijoiden täytyy hallita. Siksi Sensorolan asiantuntijat ovat usein mukana anturin valinnassa asiakkaan tuotekehitysprojektin alusta aina käyttöönottoon ja tuotantoon. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat kohteeseensa parhaan mahdollisen anturivaihtoehdon. Lähtötilanteessa kartoitamme asiakkaan kanssa mahdollisia mittaustapoja, periaatteita ja tarvittavia sähköisiä liitäntöjä sekä selvitämme asiakkaan todellisen tarpeen, kuten tarvittavan mittaus- tai tunnistustarkkuuden, asennustavat ja -olosuhteet. Kartoitamme ja etsimme sopivia anturityyppejä satojen antureiden joukosta ja esitämme sopivimmat vaihtoehdot kustannuksineen. Lopullisen päätöksen käytettävästä anturista tekee tietenkin asiakas. Avullamme asiakas säästää aikaa ja rahaa.

Häiriön selvitys

Vaikka anturi olisi kuinka laadukas, huolellisesti valittu ja asennettu, silti joskus tapahtuu ennakoimattomia asioita. Häiriön yllättäessä emme jätä asiakastamme yksin selvittämään ongelmaa. On kyse sitten toimintahäiriöistä, tuotannollisista ongelmista tai anturivioista – me autamme kunnes asiakkaan ongelma on ratkaistu. Olemme aina asiakkaamme tavoitettavissa. 

Logistiikkapalvelut

Oma kattava anturivarastomme palvelee Suomessa Vantaalla lähellä lentokenttää erittäin hyvien logistisien yhteyksien solmukohdassa, oli kyseessä toimitus Suomeen tai ulkomaille. Varastostamme löytyy kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme tarvittaessa todella nopeasti – useimmiten samana päivänä. Saat heti tiedon anturin toimitusajasta ja kustannuksistaTarvittaessa varastomme voi palvella asiakkaita hyvinkin yksilöllisesti tarpeiden mukaan. Voimme esimerkiksi varastoida sopimuksen mukaan asiakkaan käyttämää anturityyppiä omassa varastossamme tai tehdä erilaisia kokoomatoimituksia asiakkaan pyynnöstä. Näin asiakkaamme voi itse palvella omia asiakkaitaan ripeästi ja joustavasti.