Koneautomaatio » Anturit pyörivän liikkeen mittaukseen » Absoluuttianturit

Kübler absoluuttianturi Profinet 5888 monikierros

Küblerin monikierroksinen PROFINET anturi 5888 sopii reaaliaikaiseen mittaukseen, koska enkooderi tukee PROFINET IRT -tilaa. PROFINET-anturin kierrosnopeus on max. 9.000 min-1. Anturin holkkiakselin halkaisija Ø 10 – Ø 15 mm ja yhteensopivat laipat  Ø 58.00 mm ja Ø 63.50 mm. Anturia voidaan käyttää laajassa -40° C … +85° C lämpötiloissa.

 

Lue lisää Küblerin Profinet 5888 absoluuttianturista

Mittatiedot

Resoluutio
max: 16 bit | Yksikierros max: 12 bit | Monikierros
Ulkomitat
Ø 58 mm

Tarkempia tietoja

IP luokka
Max IP67
Sähkösyöttö
10-30 VDC
Liitin
M12

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.