Koneautomaatio » Anturit lineaariliikkeen ja etäisyyden mittaukseen » Etäisyyttä mittaavat laseranturit

Jenoptik laseranturi LDM51 LUMOS

Jenoptikin pitkän matkan laseranturi LDM51 LUMOS on parhaimmillaan mitattaessa etäisyyttä kuumilta pinnoilta (esim. hehkuva metallipinta) tai ulkona kirkkaassa valossa ja hajavalossa. Mittauksen kohteena voivat olla lähes kaikki normaalit pinnat, nesteet ja heijastimet. Anturissa on OLED-näyttö ja painikkeet mittadatan seuraamiseen ja anturin asetuksiin. 100m mitta-alueella paras tarkkuus on 1mm ja mittaustaajuus 100Hz. Anturissa on kytkeviä lähtöjä 3.

Lataa esite

Lue lisää Jenoptik LDM51 LUMOS laseranturista

Mittatiedot

Tunnistusetäisyys
100m (Kohteesta), 200 m (Heijastava kalvo)
Mitta-alue
150 mm ...200 m
Resoluutio
0,1 mm
Ulkomitat
120 x 76,5 x 50 mm
Pituus
120 mm

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP 67
Sähkösyöttö
10-30 VDC
Liitin
M16, 12-nap (+ Profibus M12, 5-nap)

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.