Liikkuvat työkoneet » Anturit liikkuviin työkoneisiin » Inkrementti- ja absoluuttianturit

Hengstler absoluuttianturi HDP

Hengstlerin HDP-pulssianturissa paikkaa mittaa Hall-anturi, joka tunnistaa edessä olevan magneetin asennon. Poikkeuksena tavanomaisiin vastaavalla tekniikalla toteutettuihin antureihin kyseinen anturi sallii ison toleranssin anturin ja magneetin välille mittaustuloksen kuitenkaan kärsimättä. Varsinainen Hall-anturin magneetti on anturi osan sisällä ja erillinen magneetti toimii magneettisena kytkimenä. Mitattu tieto saadaan joko inkrementtisenä tai absoluuttisena tietona. Anturi on parhaimmillaan mobiilisovelluksissa tai erittäin robusteissa teollisuuslaitteissa.

Ominaisuudet
  • yksikierrosabsoluutti- tai pulssianturi
  • maksimiresoluutio 2048/kierros
  • kulumaton tekniikka
  • umpivalettu elektroniikka takaa kestävyyden vaikeissa olosuhteissa
  • lähdöt: J1939/CANopen, pulssilähtö ja analogia

Lue lisää Hengstlerin HDP absoluuttianturista

Mittatiedot

Mitta-alue
360°
Resoluutio
10 - 13 bit
Ulkohalkaisija Ø
Ø 30 mm

Tarkempia tietoja

IP luokka
IP69K
Sähkösyöttö
6 - 30 VDC
Liitin
M12
Hyväksynnät
CE, UL
Hengstler-absoluuttianturi-HDP-hall

Lisätiedot

Ulkohalkaisija 18, 30 tai 58 mm

Käyttölämpötila -40…+80

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.