Prosessiteollisuus

BD Sensors paineenmittaus digitaaliset väylät

BD Sensorin digitaaliset väylät paineenmittaukseen nopeuttavat antureiden ja toimilaitteiden välistä kommunikointia ja nopeuttavat antureiden ohjelmointia ja seurantaa

DCT 533 IO-Link

IO-Link on nykyaikainen ja edullinen ratkaisu. Vaikka kyseessä ei ole varsinainen väyläratkaisu vaan tehokas, normaalia 3-johdintekniikkaa hyödyntävä ”point-to-point”-protokolla, sillä voidaan saavuttaa merkittäviä etuja perinteiseen analogiseen tiedonsiirtoon verrattuna. Kyseessä on kansainvälisesti standardoitu I/O-teknologia (IEC 61131-9), jolla pyritään nopeaan antureiden ja toimilaitteiden väliseen kommunikointiin. Lisäksi IO-Link helpottaa ja nopeuttaa antureiden ohjelmointia ja seurantaa lyhentäen näin ollen käyttöönotto- ja seisonta-aikoja.

Lue lisää

DCT 532 i²C

I²C on Philipsin kehittämä sarjamuotoinen liikennöintiväylä, joka on yleistynyt erityisesti anturien sisäisenä, yksinkertaisena kommunikointiväylänä. Tämä ”master-slave”-tyyppinen protokolla mahdollistaa kommunikoinnin master-yksikön ja 127 alayksikön välillä. Väylää pitkin voidaan siirtää anturin osoitetietoja ja dataa sekä suorittaa yksinkertaista ohjelmointia.

Lue lisää

DCT 531 RS485 Modbus RTU

DCT 531 on RS485-liikennöintiin perustuva Modbus RTU -kommunikointiprotokolla. Kyseessä on avoin teollisuusprotokolla, joka soveltuu häiriöttömään tiedonsiirtoon toimilaitteen ja anturin välillä erityisesti pitkillä etäisyyksillä.

Lue lisää

DS 300

DS 300 on monipuolinen ja näytöllinen painekytkin-lähetinyhdistelmä IO-Link-ominaisuudella.

Ominaisuudet:

  • painealueet: 0 … 100 mbar, 0 … 600 bar asti
  • valittavissa 1 tai 2 kosketintietoa (PNP tai NPN)
  • analogialähtö (valinnainen): 4 … 20 mA tai 0 … 10 V
  • M12-4 pin liitin
  • tarkkuus 0,35 % FSO
  • 4 -numeroinen, pyöritettävä LED-näyttö, jossa ohjelmointipainikkeet
  • parametrointi IO-Linkin V 1.1 kautta tai suoraan anturin näytöltä (VDMA)
  • tiedonsiirtonopeus 38,4 kBaud
  • useita eri prosessiyhteitä

Lue lisää

Lue lisää

Mittatiedot

Tarkempia tietoja

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme koneautomaation, prosessiteollisuuden ja työkoneiden olosuhteet ja antureille asetetut erityisvaatimukset. Kun tarvitset uutta anturia, kartoitamme ensin mitä anturin tulisi mitata: painetta, liikettä, etäisyyttä, nopeutta, virtausta, kallistuskulmaa tai jotakin muuta. Selvitämme halutun mittaustarkkuuden, ympäristön häiriötekijät ja olosuhteet sekä tiedon signaalien ulostuloista ennen valintaa. Tarvittaessa testaamme paikan päällä eri anturivaihtoehtoja, jotta löydämme juuri sopivan anturin kohteeseen.

Anturin vianselvitys

Toimintahäiriön yllättäessä käymme läpi anturin tarpeessa olevat laitteet ja toimintaympäristön asettamat vaatimukset. Kun häiriön syy on selvillä, teemme asiakkaallemme selkeän kustannus- ja aikatauluarvion, josta selviää kuinka paljon anturin korjaaminen maksaa ja miten kauan korjaus kestää. Toimintahäiriön sattuessa saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden.

Varaosapalvelu

Jos anturi rikkoontuu, saat meihin yhteyden sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat heti tietää, kuinka kauan uuden anturin toimitus kestää. Varastollamme Vantaalla ovat kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme todella nopeasti – usein jopa samana päivänä.