Prosessiteollisuus

BD Sensors paineenmittaus digitaaliset väylät

BD Sensorin digitaaliset väylät paineenmittaukseen nopeuttavat antureiden ja toimilaitteiden välistä kommunikointia ja nopeuttavat antureiden ohjelmointia ja seurantaa

DCT 533 IO-Link

IO-Link on nykyaikainen ja edullinen ratkaisu. Vaikka kyseessä ei ole varsinainen väyläratkaisu vaan tehokas, normaalia 3-johdintekniikkaa hyödyntävä ”point-to-point”-protokolla, sillä voidaan saavuttaa merkittäviä etuja perinteiseen analogiseen tiedonsiirtoon verrattuna. Kyseessä on kansainvälisesti standardoitu I/O-teknologia (IEC 61131-9), jolla pyritään nopeaan antureiden ja toimilaitteiden väliseen kommunikointiin. Lisäksi IO-Link helpottaa ja nopeuttaa antureiden ohjelmointia ja seurantaa lyhentäen näin ollen käyttöönotto- ja seisonta-aikoja.

Lue lisää

DCT 532 i²C

I²C on Philipsin kehittämä sarjamuotoinen liikennöintiväylä, joka on yleistynyt erityisesti anturien sisäisenä, yksinkertaisena kommunikointiväylänä. Tämä ”master-slave”-tyyppinen protokolla mahdollistaa kommunikoinnin master-yksikön ja 127 alayksikön välillä. Väylää pitkin voidaan siirtää anturin osoitetietoja ja dataa sekä suorittaa yksinkertaista ohjelmointia.

Lue lisää

DCT 531 RS485 Modbus RTU

DCT 531 on RS485-liikennöintiin perustuva Modbus RTU -kommunikointiprotokolla. Kyseessä on avoin teollisuusprotokolla, joka soveltuu häiriöttömään tiedonsiirtoon toimilaitteen ja anturin välillä erityisesti pitkillä etäisyyksillä.

Lue lisää

DS 300

DS 300 on monipuolinen ja näytöllinen painekytkin-lähetinyhdistelmä IO-Link-ominaisuudella.

Ominaisuudet:

  • painealueet: 0 … 100 mbar, 0 … 600 bar asti
  • valittavissa 1 tai 2 kosketintietoa (PNP tai NPN)
  • analogialähtö (valinnainen): 4 … 20 mA tai 0 … 10 V
  • M12-4 pin liitin
  • tarkkuus 0,35 % FSO
  • 4 -numeroinen, pyöritettävä LED-näyttö, jossa ohjelmointipainikkeet
  • parametrointi IO-Linkin V 1.1 kautta tai suoraan anturin näytöltä (VDMA)
  • tiedonsiirtonopeus 38,4 kBaud
  • useita eri prosessiyhteitä

Lue lisää

Mittatiedot

Tarkempia tietoja

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

Anturin valinta ja lisäpalvelut

Oikean anturin valinta

Tunnemme asiakkaamme ja heidän olosuhteidensa asettamat erilaiset tarpeet. Tiedämme kuinka laajan teknisen alueen koneiden ja tuotantolinjojen suunnittelijoiden täytyy hallita. Siksi Sensorolan asiantuntijat ovat usein mukana anturin valinnassa asiakkaan tuotekehitysprojektin alusta aina käyttöönottoon ja tuotantoon. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat kohteeseensa parhaan mahdollisen anturivaihtoehdon. Lähtötilanteessa kartoitamme asiakkaan kanssa mahdollisia mittaustapoja, periaatteita ja tarvittavia sähköisiä liitäntöjä sekä selvitämme asiakkaan todellisen tarpeen, kuten tarvittavan mittaus- tai tunnistustarkkuuden, asennustavat ja -olosuhteet. Kartoitamme ja etsimme sopivia anturityyppejä satojen antureiden joukosta ja esitämme sopivimmat vaihtoehdot kustannuksineen. Lopullisen päätöksen käytettävästä anturista tekee tietenkin asiakas. Avullamme asiakas säästää aikaa ja rahaa.

Häiriön selvitys

Vaikka anturi olisi kuinka laadukas, huolellisesti valittu ja asennettu, silti joskus tapahtuu ennakoimattomia asioita. Häiriön yllättäessä emme jätä asiakastamme yksin selvittämään ongelmaa. On kyse sitten toimintahäiriöistä, tuotannollisista ongelmista tai anturivioista – me autamme kunnes asiakkaan ongelma on ratkaistu. Olemme aina asiakkaamme tavoitettavissa. 

Logistiikkapalvelut

Oma kattava anturivarastomme palvelee Suomessa Vantaalla lähellä lentokenttää erittäin hyvien logistisien yhteyksien solmukohdassa, oli kyseessä toimitus Suomeen tai ulkomaille. Varastostamme löytyy kaikki käytetyimmät anturimallit; yli 1800 anturimallia. Varastoanturit toimitamme tarvittaessa todella nopeasti – useimmiten samana päivänä. Saat heti tiedon anturin toimitusajasta ja kustannuksistaTarvittaessa varastomme voi palvella asiakkaita hyvinkin yksilöllisesti tarpeiden mukaan. Voimme esimerkiksi varastoida sopimuksen mukaan asiakkaan käyttämää anturityyppiä omassa varastossamme tai tehdä erilaisia kokoomatoimituksia asiakkaan pyynnöstä. Näin asiakkaamme voi itse palvella omia asiakkaitaan ripeästi ja joustavasti.