Valitse vaihtoehdoista uutiskirjeen aihe-alueet. Uutiskirjeen voi perua milloin vain.

Kaikki
Korona virus

Tiedote Korona-tilanteesta

Korona-viruksen aiheuttamat poikkeukselliset olosuhteet liiketoiminnassa

Sensorola Oy:n toiminta jatkuu entisellään Korona-viruksen aiheuttaman haastavan tilanteen keskellä. Olemme aina työskennelleet paljon etänä, mutta eilisestä lähtien koko myynti- ja konttorihenkilöstömme on työskennellyt täysipäiväisesti kotoa käsin ja sovitut tapaamiset on hoidettu etäyhteyksien avulla. Näin henkilöstömme pystyy työskentelemään mahdollisimman turvallisissa olosuhteissa ja estämään yhteistyökumppaneiden altistuksen tartunnalle. Ihmisiä tavatessamme emme kättele ja noudatamme muutoinkin tarkasti annettuja ohjeita hygieniasta ja turvaetäisyydestä.


Tavaraliikenne Suomen sisällä ja Suomen ja ulkomaiden välillä jatkuu entiseen tapaan. Postin toimitusajat säilyvät entisellään eikä niihin ole tulossa viivästyksiä. Tilaukset toimitetaan edelleen nopeasti omalta varastoltamme Vantaalta ja tavarantoimituksista vastaavat henkilöt välttävät lähikontakteja sairastumisen estämiseksi. Toistaiseksi emme ole saaneet toimittajiltamme ilmoitusta komponenttien saantiongelmasta tai muusta seikasta, joka vaikuttaisi tuotteiden saatavuuteen.


Teemme kaikkemme sekä yrityksenä että yksityishenkilöinä, jotta emme vaarantaisi toisia ihmisiä ja erityisesti riskiryhmään kuuluvia tartunnalle ja näin terveydenhuoltojärjestel-mämme pysyy toimivana. Toivomme että yhteistyökumppanimme, asiakkaamme ja kaikki suomalaiset pysyvät mahdollisimman terveinä ja omalla aktiivisella toiminnallamme pyrimme minimoimaan viruksen aiheuttamat vahingot.


Yhteistyöllä saamme tilanteen hallintaan mahdollisimman nopeasti ja pystymme taas palaamaan normaaliin arkeen. Sitä odotellessa toivotamme kaikille hyvää kevättä.  


Vastaamme mielellämme kaikkiin toimintaamme ja tuotteisiin liittyviin tiedusteluihin. 

Kimmo Ikonen
Toimitusjohtaja
Sensorola Oy

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

"*" näyttää pakolliset kentät