Valitse vaihtoehdoista uutiskirjeen aihe-alueet. Uutiskirjeen voi perua milloin vain.
Kaikki
SNT-ultraaanianturi-ilman-kuollutta-aluetta.png

SNT:n UPS-W -ultraäänianturi ilman kuollutta aluetta

SNT Sensortechnik on kehittänyt uuden UPS-W ultraäänianturin  jossa ei ole lainkaan kuollutta aluetta. 3D-tulostustekniikan avulla voidaan ääniaalto kääntää 90° ja siten eliminoida varsinkin pienillä mittausalueilla haitallinen kuollut alue anturin edessä, mikä ei ole perinteisellä mekaanisella valmistusmenetelmällä ollut mahdollista.

UPS-W ultraäänianturi myös hyvin mataliin kohteisiin

Anturin toiminta-alue on 0…180 mm ja sitä on saatavana sekä kytkevällä että analogisella lähdöllä. Rakenteensa ansiosta anturi sopii myös hyvin mataliin kohteisiin, sillä asennussyvyys on vain 20 mm. Sähköinen liityntä ja anturin perusrunko on M12 kokoluokkaa, joka on yleisimpiä instrumentoinnin antureissa käytettäviä kokoja.

Monipuoliset ominaisuudet takaavat soveltuvuuden useisiin sovelluksiin

Tyypillisiä käyttökohteita tälle uutuudelle ovat erityisesti pienten säiliöiden, kanavien ja muiden asennuksellisesti haasteellisten kohteiden pinnanmittaukset. Anturi soveltuu hyvin niin nesteiden kuin kiintoaineidenkin mittaamiseen. Kohteen värillä, pinnanmuodolla ja materiaalilla ei ole mittauksen kannalta merkitystä ja anturi toimii hyvin myös likaisissa, kosteissa, pölyisissä sekä kirkkaissa olosuhteissa. Myös läpinäkyvien ja kiiltävien kohteiden tunnistus onnistuu luotettavasti.

Lue lisää tuote-esitteestä: SNT:n ultraäänianturi ilman kuollutta aluetta

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?