Valitse vaihtoehdoista uutiskirjeen aihe-alueet. Uutiskirjeen voi perua milloin vain.
Kaikki
Teknologia19 Sensorola 25v juhlavuosi

Teknologia -19 tapahtuma – Sensorola 25 vuotta anturitekniikkaa ja fiksua palvelua

Teknologia19 -tapahtumassa juhlistamme Sensorolan 25-vuotista taivalta maailman laadukkaimpien teollisuusantureiden toimittajana ja fiksuna anturitekniikan toimijana. Juhlavuoden kunniaksi tarjoamme vieraillemme täytekakkukahvit osastollamme 6d48 koko tapahtuman ajan. Tervetuloa kahvittelemaan kanssamme ja tutustumaan anturitekniikan kokonaisvaltaiseen, fiksuun palveluun, jonka avulla saavutat kilpailuetua ja säästöä.

Palveluihimme kuuluu oikean anturin etsiminen asiakkaan kohteeseen, anturin käyttökoulutus, anturihäiriöiden selvittäminen ja ripeät sekä joustavat varastopalvelut omalta anturivarastolta Vantaalta. Esittelemme osastollamme mm. uuden MTS Temposonicsin R5-sarjan sekä Wenglorin ja Küblerin innovatiivisia antureita, jotka soveltuvat erinomaisesti koneautomaatioon, liikkuviin työkoneisiin ja prosessiteollisuuteen.

Teknologia19 -tapahtuma pidetään Helsingin Messukeskuksessa 5-7.11.2019. Se on Pohjoismaiden johtava teknologia-alan tapahtuma.  Sensorola on mukana messuosastolla 6d48.


13.11.2019

Sensorolan Teknologia19 -tapahtumassa järjestämän kilpailun voittaja on arvottu ja onni suosi Teemu Manteretta Oulun ammattikorkeakoulusta. Teemu voitti 150€ lahjakortin Verkkokauppa.comiin. Olemme ilmoittaneet asiasta voittajalle henkilökohtaisesti, paljon onnea Teemu!

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?