Valitse vaihtoehdoista uutiskirjeen aihe-alueet. Uutiskirjeen voi perua milloin vain.
Kaikki

Myyntipäälliköksi Sensorolalle

Etsimme Sensorola Oy:lle Myyntipäällikköä automaatio antureiden pariin. Sensorolan toimipisteet paikalla Vantaalla ja Hämeenlinnassa, mutta työtä voit tehdä joustavasti hybridimallilla myös Tampereelta tai Lahdesta.

Työtehtäväsi

Työ pitää sisällään koko myynnin kaaren uusiasiakashankinnasta nykyisten asiaakkuuksien hoitoon. työskenteleet itsenäisesti, ratkaisusti ja ratkaisuhakuisesti asiakasta auttaen ja palvellen. Olet valmis osaeen matkustamiseen, sillä asiakastapaamisista tapahtuu asiakkaan luona eri puolilla Suomea. Toisinaan matka voi suuntautua ulkomaille päemiasten koulutuksiin ja kokouksiin. Tarkemmin työtehtävät muovautuvat valitun henkilön osaamisen ja taustan mukaan.

Myyntipäällikkönä sinulla on omat vastuualueet, joita hoidat itsenäisesti. Vastuualueisiin voi kuulua asiakkuuksia ja/tai tuoteryhmiä ja ei määräytyvät omien vahvuuksiesi mukaan.

Toivomme sinulta

Olet tuleva myyntityöstä tuoteryhmän teknisellä spesifin parissa. Sinulta löytyy alaan liittyvä koulutus, ammattikorkeakoulusta tai korkeakoulusta ja sinulla on vahvat viestintätaidot sekä suomeksi, ettaenglanniksi. ennen kaikkea automaatiota ja ymmärrystä on tuntemusta tarpeista ja prosesseista. Pidät asiakaskontakteista ja haluat kehittää itseäsi eteenpäin alan ammattilaisena. Antureiden tuntemus katsotaan eduksi.

Sensorola Tarjoaa

Sensorola Oy tarjoaa innostavan työyhteisön perheyrityksessä ja itsenäisen vastuullisen tehtävän sekä unohtamatta tarvittavaa taustatukea. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhösi ja työympäristöösi osallistua yrityksen kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Sensorolassa voit kokea olevansi osa Sensorola-perhetta. Yhtiön työntekijöiden koulutusta pyydetään mukaan, kattavan alkuperehdytyksen työhön ja tuotteisiin.

Tehtävästä maksettava palkka nro 4000–6000 €/kk, luotettava osaamisestasi ja taustastasi. Lisäksi Sensorola tarjoaa tulospalkkauksen ja muita työsuhde-etuja voimassa olevan käytännön mukaisesti.

Lisätietoja

Käymme hakemuksia läpi jo hakuprosessin aikana, joten haethan tehtävään pikimmiten. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydettyä. Lisätietoja tehtävästä saa Poolian konsulteilta Sakarilta (sakari@poolia.fi & 020 7290 846) tai Katilta (kati@poolia.fi, 0207290833).

Sensorola Oy

Sensorola Oy on palvellut suomalaista teollisuutta ja toimittanut automaatioteollisuuden antureita jo vuodesta 1994. Toimintamme kehittyy voimakkaasti ja olemme yksi Suomen johtavista anturitoimittajista. Asiakaskuntamme muodostuu suomalaisesta automaatiota hyödyntävästä koneenrakennusteollisuudesta sekä teollisuuslaitoksista. Toimimme asiakkaidemme kumppanina ratkaisemassa heidän mittausten ja tunnistusten haasteita. Autamme asiakkaitamme oikean anturin valinnassa tuotekehitysprojektin alusta aina käyttöönottoon ja tuotantoon, jälkimarkkinointia unohtamatta.

Hae paikkaa tästä.

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?