Valitse vaihtoehdoista uutiskirjeen aihe-alueet. Uutiskirjeen voi perua milloin vain.

Kaikki
Temposonics_logo_640x480 copy

MTS Sensors on nyt Temposonics

MTS Sensor Technologie GmbH & Co. KG on 10.6.2021 lähtien nimeltään Temposonics GmbH & Co. KG. Amphenol Corporationin tekemän yritysoston myötä Temposonics on nyt osa amerikkalaista Amphenol-yhtymää. Uusi nimi tuo Temposonicsin lähemmäksi tuotteita ja teknologiaa, jotka ovat tuttuja monille asiakkaillemme. Nimi muistuttaa myös yrityksen historiasta, sillä yrityksen toiminta alkoi alunperin nimellä Temposonics vuonna 1975.

Temposonics yrityksenä

Temposonics on ollut magnetostriktiivisten asema- ja pinnankorkeusantureiden erikoisosaaja sekä maailman johtava toimittaja jo yli 35 vuoden ajan. Temposonics® on Temposonicsin kehittämä anturitekniikka ja tuotemerkki. Temposonics on kolme tehdasta eri puolilla maailmaa: Lüdenscheid Saksassa, Cary Pohjois-Carolinassa Yhdysvalloissa sekä Tokio Japanissa. Maailmanlaajuinen myyntiverkosto ja yli 90 yhteistyökumppania huolehtivat projektien teknisestä tuesta prototyypistä tuotantoon. Suomessa Temposonicsin myynnistä ja teknisestä tuesta on vastannut jo vuodesta 1994 lähtien Sensorola Oy. Sensorola vastaa Temposonicsin myynnistä myös Virossa.

Magnetostriktiivinen mittausmenetelmä

Anturin mittaelimenä toimii magnetostriktiivinen aaltojohde, joka mittaa kosketuksettomasti liikkuvaan kohteeseen asennettua kestomagneettia. Temposonics® -anturitekniikkaa käytetään erittäin vaativissa sovellusolosuhteissa, kuten metsäkoneissa, teräsvalssaamoissa, mekaanisessa puunjalostuksessa sekä paperiteollisuudessa.

Temposonics kotisivuille www.temposonics.com

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

"*" näyttää pakolliset kentät