Valitse vaihtoehdoista uutiskirjeen aihe-alueet. Uutiskirjeen voi perua milloin vain.

Kaikki

Esittelyssä Micronor Sensors

Micronor Sensors on anturien asiantuntija, jolla on laaja tausta sekä kuituoptiikassa että sähkömekaanisessa anturitekniikassa. Micronor pystyy toimittamaan optiset lämpötila-, tärinä- ja asentoanturit kohteisiin joissa normaalit anturit eivät kestä tai toimi. Anturit ovat passiivisia, signaalina kulkee pelkkä valo joka on immuuni EMC, säteily, lämpötila, tärinä, jännite yms häiriöille.

Micronor ei tee kompromisseja ankariin ympäristöihin soveltuvissa antureissa. Yritys tarjoaa monia erilaisia ​​tekniikoita (GaAs, FBG jne.) kriittisiin mittauksiin, jotta asiakkaat voivat saada parhaan ratkaisun sovelluksiinsa.

Innovaatioiden ja syvällisen teknisen kuituoptiikan osaamisen ansiosta Micronor anturit pystyvät selviytymään haastavista tehtävistä lämpötilan, tärinän ja aseman mittausratkaisuissa, ne toimivat luotettavasti normaalisti anturit tuhoavissa ympäristöissä. 

Micronor Sensors on perustettu vuonna 1958, Regensdorfissa Sveitsissä. Yritys erikoistuu tuotantoon, myyntiin, sekä tutkimukseen ja tuotekehitykseen. Yritys toimii viidentoista työntekijän voimin ja sen asiakaskunta on maailmanlaajuista. Yrityksellä on edustajia Euroopassa, Aasiassa, Australiassa, Afrikassa, sekä Yhdysvalloissa.

Micronor Sensorsin lisäarvo piilee yrityksen asiakaslähtöisyydessä. Micronor käyttää aikaa ymmärtääkseen asiakkaidensa sovelluksia ja tekee yhteistyötä heidän kanssa haasteiden ratkaisemiseksi.

MICRONORin tuotteita ovat mm:

  • Pyörivät anturit
  • Lineaarimittaus
  • Lämpötilanmittaus
  • Kytkevät anturit
  • Kiihtyvyysanturit
Micronorin anturit ovat suunniteltu toimimaan ankarissa ympäristöissä.

TUTUSTU SAATAVILLA OLEVAAN MICRONORIN VALIKOIMAAN

Absoluuttinen pyörivä anturi MR338

Inkrementtianturisarja MR340

Hätäseis-painike MR387

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

"*" näyttää pakolliset kentät