Valitse vaihtoehdoista uutiskirjeen aihe-alueet. Uutiskirjeen voi perua milloin vain.

Kaikki
BD-SENSORS-digitaaliset paineanturit

BD SENSORSin digitaaliset painelähettimet

Antureiden digitaalinen kommunikointi on yleistymässä kovaa vauhtia ja korvaamassa ainakin osittain perinteiset analogia lähettimet, sekä pelkkää kytkintietoa antavat anturit. Teollisuus 4.0 vaatimukset  generoivat jatkuvasti markkinoille uusia innovaatioita myös perinteisillä koneautomaation ja prosessiteollisuuden alueilla. Päämiehemme BD SENSORS on tarttunut tähän haasteeseen ja kehittänyt mahdollisesti markkinoiden laajimman paineenmittaukseen keskittyvien antureiden sarjan. 

IO-Link | RS485 Modbus RTU | I2C liitynnöillä löytyy nyt anturit painealueille 0 … 100 mbar – 0 … 600 bar. Uuden DCT-sarjan anturit ovat kaikkiin paineenmittaussovelluksiin tarkoitettuja antureita ja DCL-sarjan anturit ovat erityisesti pinnakorkeussovelluksiin kehitettyjä, Modbus RTU- protokollalla olevia lähettimiä. Saatavana on useita eri vaihtoehtoja niin sähköisten kuin mekaanistenkin liityntöjen osalta. Erityistä huomiota on saanut osakseen kolme eri elintarvike- ja lääketeollisuuden vaatimukset täyttävää mallia:

  •  IO-Link antureissa luotamme standardoituun tehokkaaseen point-to-point -kommunikaatioon, jonka ominaisuudet ja hyödyt ovat jo nyt useissa eri teollisuuden sovelluskohteissa havaittu toimiviksi, helpoiksi sekä erittäin kustannustehokkaiksi.  
  • i²C on yksinkertainen kaksisuuntainen ohjaus- ja tiedonsiirtoväylä ja tyypillinen master-slave -sarjaliikenne, mikä mahdollistaa nopean tiedonsiirron ja mahdollisuuden saada tietoa anturin tilasta, esim. lämpötilasta, varsinaisesti mitattavan paineen lisäksi. 
  • RS485 Modbus RTU on avoin, erittäin luotettava, helposti käyttöönotettava ja ylläpidettävä verkkoratkaisu, joka siirtää raakadataa ilman laitevalmistajien asettamia rajoituksia eli ongelmitta myös eri laitevalmistajien välillä. Soveltuu hyvin myös pidemmille siirtoetäisyyksille.

Tekniset tiedot ja dokumentit: BD SENSORSin digitaaliset painelähettimet

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

"*" näyttää pakolliset kentät