Valitse vaihtoehdoista uutiskirjeen aihe-alueet. Uutiskirjeen voi perua milloin vain.

Kaikki
BD SENSORS painekytkin DS5

BD SENSORSin uusi DS5 painekytkin mobiilihydrauliikan sovelluksiin

Pienikokoinen painekytkin isoilla ominaisuuksilla.

Uusi DS5 painekytkin on erityisesti suunniteltu mobiilihydrauliikan tarpeisiin, joissa pieni koko ja keveys yhdistyy korkeaan laatuun ja kestävyyteen vaativissa olosuhteissa.  Pieni koko ja erinomainen suorituskyky painelinjojen valvonnassa ja säädössä esim. hydraulikoneikoissa ja  jäähdytysjärjestelmissä varmistavat tehokkaan, varmatoimisen ja ennakoivan suojan mahdollisten vikatilanteiden varalta. 

DS5 kytkintä on saatavana painealueille 0…600 bar, 1 % tarkkuudella ja erinomaisella ylipaineen kestolla. 
Suunnittelussa on erityisesti huomioitu mobiilityökoneiden, nostureiden, kaivinkoneiden ja metsätyökoneiden tarpeet ja laatuvaatimukset sekä toimintaympäristön, että toimintavarmuuden osalta. 

Suoraan koneen ohjainyksikköön liitettävänä elektronisena kytkimenä se on varmatoiminen ja luotettava vaihtoehto korvaamaan mekaaniset kytkimet erityisesti toiminnallisuuden ja käyttöiän osalta. Tärinän, valokaarien ja korroosion ym. mekaanisten kytkimien aiheuttamat toimintahäiriöt eivät vaivaa tätä täysin elektronista DS5 painekytkintä. Kunnossapidon ja vikatilanteiden aiheuttamat seisonta-ajat painelinjoissa saadaan DS5:n avulla aiempaa huomattavasti lyhyemmiksi. 

Kytkimen toiminta-alue on helposti ohjelmoitavissa PC:llä tai P6 ohjelmointilaitteella tarpeen mukaan. Kytkimen saa myös valmiiksi tehdasaseteltuna halutulle alueelle (plug and play).

BD Sensors DS5 painekytkin: Tekniset tiedot ja dokumentit

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

"*" näyttää pakolliset kentät