Valitse vaihtoehdoista uutiskirjeen aihe-alueet. Uutiskirjeen voi perua milloin vain.

Kaikki
BD_Sensors_DMP_336

Uusi painelähetin vedylle ja teknisille kaasuille

BD SENSORS laajentaa painelähetinvalikoimaansa uudella DMP 336 anturilla, joka on erityisesti suunniteltu vastaamaan uusiutuvien energiamuotojen käytön tuomaan haasteeseen. 

Uusiutuvien energiamuotojen käytön lisääntyessä vedyn ja erityisesti ”vihreän” vedyn merkitys korostuu. Sekä ekonomiselta, että poliittiselta kannalta näiden varastoitavien kaasujen käyttö monissa eri sovelluksissa kuten voiman- ja lämmöntuotossa, laivoissa, rekoissa ja lentokoneissa aina polttoaineiden ja raaka-aineiden käyttöön teollisissa prosesseissa on järkevää ja se kasvaa voimakkaasti koko ajan vihreämmän ympäristöajattelun myötä. 

Näitä yllä mainittuja sovelluksia varten BD SENSORS on suunnitellut uuden DMP 336 painelähettimensä sekä vedyn, että muiden teknisten kaasujen paineenmittaukseen. Anturin mitattavaa ainetta koskevien osien ruostumaton teräs on koostumukseltaan sellaista, joka sietää hyvin vedyn teräkselle aiheuttamia haittavaikutuksia. Tyypillisimpiä vedyn antureille aiheuttamia ongelmia on anturin haurastuminen. Uudella DMP 336 anturilla saavutetaan huomattavasti aiempaa pidempi käyttöikä vedyn ja muiden teknisten kaasujen käyttökohteissa. Anturin rasva- ja öljyvapaa rakenne mahdollistaa sen käytön myös happisovelluksissa. 

Uutta lähetintä löytyy painealueille 16 bar…1000 bar ja mitattavan aineen lämpötiloille -40…+125°C. 
Lähettimen tarkkuus on 0,5% FSO. Erityistä huomiota anturin suunnittelussa on kiinnitetty painepiikkien ja suuren ylipaineen kestoon, joita hyvin usein esiintyy uutta linjaa putkiverkostoon liitettäessä. Luonnollisesti anturia saa myös ATEX-luokituksella tilaluokkaan 0. 

Kiinnostuitko? 
Kysy lisää, pyydä tarjous, tarkempia tietoja tai esite. 

Tekniset tiedot ja dokumentit DMP 336

Haluatko lisätietoa antureista, hinnoista tai palveluista?

"*" näyttää pakolliset kentät