Yritys

Merkittävä anturitoimittaja Suomessa

Sensorola on vuodesta 1994 lähtien tarjonnut erikoisosaamista koneautomaation ja konepajateollisuuden antureiden alalla. Nykyään olemme yksi Suomen merkittävimmistä alan anturitoimittajista. Osaavien asiantuntijoidemme avulla asiakkaamme saavat aina mahdollisimman kustannustehokkaat ja toimivat ratkaisut myös vaativiin kohteisiin.

Tavoitteenamme on tarjota kaikki koneautomaatiossa tarvittavat anturit ja niiden valintaan tarvittava sovellusosaaminen yhdestä paikasta. Anturitoimittajana emme ole sidottuja vain yhden valmistajan tuotteeseen tai ratkaisuun.

Kansainvälisesti tunnetut tuotemerkit ja jatkuvasti uudistuva anturivalikoima

Yhteistyökumppanimme ovat alansa huippuosaajia, jotka panostavat tuotekehitykseen ja haastavimpien sovellusten ymmärtämiseen. Päämiehemme MTS Temposonics, Hengstler, Rechner, Kübler,  Wenglor, BD Sensors, Pantron, Jenoptik, TE Connectivity, SNT Sensortechnik, Megatron ja DUOmetric ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja anturivalmistajia.

Sensorola on osa kansainvälistä jakeluverkostoa: teemme tiivistä yhteistyötä valmistajien ja eri maiden edustajien kanssa kehittääksemme ja täydentääksemme tuotevalikoimaamme. Anturimme ovat edustettuina kaikissa teollistuneissa maissa, joten tuotteemme ovat hyväksyttyjä ja saatavilla myös vientimaissa.

Miksi oikean anturin valinta on tärkeää?

Olosuhteet teollisuuslaitoksissa ovat harvoin ideaalit antureiden toimivuuden kannalta. Antureilta vaaditaan suurta luotettavuutta, jotta tuotantoprosessin tuloksena syntyvä tuote on ensiluokkainen ja täyttää sille asetetut vaatimukset ja normit.

Oikea anturi oikeassa paikassa mahdollistaa tuotantonormit läpäisevän ja asiakkaalle kelpaavan tuotteen. Väärä tai väärin valittu anturi vahingoittaa lopputuotetta ja aiheuttaa kustannuksia.

Valikoimastamme löytyvät anturit lineaari- tai pyörivän liikkeen mittaukseen, hydraulisylinterin asemointiin, kappaletavaran tunnistukseen, etäisyyden mittaukseen tai muuhun koneenrakennuksen sovellukseen. Meillä on parhaat mahdolliset komponentit, osaaminen ja markkinatuntemus 24 vuoden kokemuksella.

 

Sensorola Oy:n tietosuojaseloste (GDPR)

EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti olemme tarkistaneet tietosuojakäytäntömme ja päivittäneet rekisteriselosteemme. Kun tilaat uutiskirjeemme, yhteystietojasi käytetään viestiäksemme sinulle alaan liittyvistä ajankohtaisista aiheista ja uutuuksista. Tietoja voidaan käyttää myös markkinoinnin kohdentamiseen ja verkkosivuston käyttöön liittyen. Voit milloin tahansa lopettaa markkinointiviestien vastaanottamisen tai rajoittaa sivustomme evästeiden käyttötarkoituksia. Käsittelemme kaikkia henkilötietoja tietosuoja-asetuksen vaatimusten mukaisesti. Korjaamme, täydennämme tai poistamme markkinointirekisterin tarkoituksen kannalta puutteelliset tai tarpeettomat yhteystiedot myös pyynnöstä. Kirjalliset pyynnöt voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen info@sensorola.fi.