Wenglorin uutuus älykkääseen logistiikkaan

wenglorWenglorin optiset OPT-sarjan anturit rullakuljettimiin on kehitetty erityisesti varastoinnin ja kuljetinteknologian tarpeisiin. Saatavilla on sekä itsenäisesti puskurointia ohjaavia että ohjausjärjestelmään kytkettäviä antureita, jotka on helppo kiinnittää kuljetinlinjan alle rullien väliin. Anturin liitinkaapelien kiinnitys tapahtuu vaivattomasti ½-kierroksen lukituksella. Lisäksi anturissa on nopea ja luotettava "Fast-Clip"-kiinnitysmekanismi, joka nopeuttaa asennusta ja huoltoa.

Anturin kytkentäetäisyyksien säätäminen on helppoa 270 astetta kiertyvän säätimen avulla, jota voidaan käyttää myös silloin, kun anturi ei ole toiminnassa. Käytettävyydeltään anturi on erinomainen kotelon oivallisen muotoilun ja tarkasti toimivan taustanrajaustekniikan ansiosta. OPT-anturilla voidaan havaita luotettavasti pakkaukset ja tuotteet riippumatta niiden koosta, muodosta, materiaalista tai väristä.

Lisäksi Wenglorin anturit ovat tunnettuja niiden energiatehokkuudesta, eikä tämäkään anturi tee poikkeusta. Sisäänrakennetun EcoMode:n ansiosta energiankulutus vähenee jopa 75 prosenttia.

Lisätietoja tuotteesta saat tuotesivuilta tai ottamalla yhteyttä asiantuntija@sensorola.fi tai 0207 289 900.