Sensorola tukemassa Teknisen Kaupan "Automaatio luo huomisen työpaikat" -hanketta

automaatioSensorola on vahvasti mukana Teknisen Kaupan Sähkö- ja koneautomaatiojaosto käynnistämässä "Automaatio luo huomisen työpaikat" -hankkeessa, jonka tavoitteena on nostaa tietoisuutta automaatiosta ja sen mahdollisuuksista Suomen teollisuuden ja kilpailukyvyn vahvistamisessa. Hankkeella halutaan lisäksi herättää kiinnostusta teknisten aineiden opiskelua kohtaan, ja varmistaa opiskeluedellytysten jatkuvuus myös tulevaisuudessa.

Hankkeen myötä Sensorola ja muutamat muut sähkö- ja koneautomaatioalan yritykset käynnistävät yhteistyön toisen asteen oppilaitosten, ammattikorkeakoulujen ja teknisten yliopistojen kanssa. Hankkeen tavoitteena on tukea opiskelua ja sen kehittämistä 100 000 eurolla, ja yritykset osallistuvat siihen tarjoamalla omaa osaamistaan, materiaaleja, tuotteita ja mahdollisuuksia työhön tutustumiseen.

Hanke julkaistaan Helsingin Messukeskuksessa 6.lokakuuta Teknologia15-tapahtuman yhteydessä, ja sen avaa pääministeri Juha Sipilä. Tule kuulemaan lisää yhteistyöstä ja poikkeamaan Sensorolan osastolla!

Lue lisää "Automaatio luo huomisen työpaikat" -hankkeesta Teknisen Kaupan sivuilta.

Lehdistötiedotteen aiheesta löydät täältä.