Pieni CAN kallistuskulma-anturi

Suurten ominaisuuksien anturi pienessä koossa.

Gemac on julkaissut uuden CAN / CANopen kallistuskulma-anturin, joka on pienempi ja edullisempi kuin aiemmat kallistuskulmaa mittaavat anturiratkaisut, mutta ominaisuuksiltaan tämä kompakti inklinometri on entistä suurempi.

Tämä erityisesti mobiiliteknologian haasteisiin suunniteltu edullinen, kestävä ja pienikokoinen anturi on saatavana joko yksi- (± 360°) tai kaksi-suuntaisena (± 90°) mallina.
Pienestä koostaan, 68x36,3x20,7mm, huolimatta anturin ominaisuuksista ei ole tingitty. Tämän pikkujättiläisen EMC suojaus täyttää vaativimmatkin mobiilisovellusten tarpeet niin ulkoilmaolosuhteiden, tärinöiden, lämpötilavaihteluiden kuin sähköisten häiriöidenkin suhteen.
Osoituksena tästä anturi on läpäissyt tiukat kansainväliset EMC-standardit kuten EN ISO 14982 (maatalous- ja metsäkoneet) ja EN 13309 (rakennuskoneet) ja on näin huomattavasti normaalin teollisuusstandardin yläpuolella.
Kestävän,kevyen ja pienikokoisen muovikotelon ansiosta anturi soveltuu useimpiin eri sovelluskohteisiin mobiiliteknologian ja muidenkin teollisuudenalojen kallistuskulmamittauksiin.

Antureita saa joko CAN tai CANopen protokollan mukaisella lähdöllä.
Kahteen suuntaan mittavassa anturissa alue on ±90° ja resoluutio 0,01° ja tarkkuus ±0,1° (60° asti).
Yhdensuuntaisessa anturissa alue on ±360° ja tarkkuus ±0,15°.
Käyttölämpötila-alue on -40...+80°C.

 pienikokoinen CAN anturi

Lataa esite

 

Kysy lisää asiantuntija@sensorola.fi tai 0207 289900