Kapasitiivinen pinta-anturi elintarviketeollisuudelle EHEDG-hyväksynnällä

26-sarjan antureiden valmistusmateriaali on elintarviketeollisuuden käyttökohteissa hyväksytty PEEK, joka on mekaanisesti erittäin kestävä materiaali, sillä on myös erinomainen kemikaalien kestävyys.

Anturissa ei ole liikkuvia osia. Se on erittäin toimintavarma, kestävä ja huoltovapaa ratkaisu perinteisten mekaanisten tai muiden liikkeeseen perustuvien antureiden, kuten esim. siipikytkimien ja värähtelyhaarukoiden tilalle.

Tällä anturilla Rechner haluaa vastata nykyisiä ratkaisuja kattavammin elintarviketeollisuuden haasteisiin tarjoten entistä parempia ominaisuuksia. Ei enää tuotantokatkoksia ja kalliita huoltotoimenpiteitä jumittuneiden mekaanisten tai sähkömekaanisten antureiden takia. Helppo asennettavuus ja luotettava toiminta ovat selkeitä etuja tuotantoporosessin tehokkuusajattelussa.

Anturissa on G½" yhde, joka soveltuu käytettäväksi useiden elintarviketeollisuuden standardiksi muodostuneiden yhteiden kanssa. Rechner tarjoaa myös soveltuvat liityntäyhteet aina hitsattavista kauluksista Varivent-tyyppisiin laippoihin.

Käy tutustumassa anturin tietoihin tästä tai kysy lisää meiltä myynti@sensorola.fi

KAS-26

Tagit: elintarviketeollisuus