Ethernet anturit Wenglorilta

Optisten antureiden edelläkävijänä Wenglor vastaa teollisuuden viimeisimpiin vaatimuksiin ja on nyt tuonut markkinoille ensimmäiset reaaliaikaiset Ethernet-pohjaiset anturinsa

OCP662P0150C EtherCAT
OCP662P0150E Ethernet/IP
OCP662P0150P Profinet

Nämä CMOS ja DSP teknologiaa hyödyntävät mittaavat, korkean resoluution ykköskategorian Laser-valokennot käyttävät hyväkseen kulmamittaustekniikkaa,  jolla saavutetaan erittäin tarkka, lähes kokonaan  kohteen väristä tai muodosta riippumaton luotettava mittaustulos alueella 60...660mm.

Reaaliaika-Ethernettiin pohjautuen kaikki anturin antama tieto luetaan, analysoidaan ja käsitellään sellaisenaan suoraan säätimellä ilman datan muuntamista toiseen muotoon. Nopeasti ja luotettavasti.
Antureiden PoE (Power over Ethernet) ominaisuus mahdollistaa tiedonsiirron ja anturin tarvitseman käyttöjännitteen siirtämisen samalla kaapelilla, mikä vähentää oleellisesti kaapelointikustannuksia.

Antureiden oma graafinen näyttö on selkeä ja helposti luettava. Näytön avulla anturin ohjelmointi ja mittaustuloksen lukeminen paikallisesti on taustavalon ansiosta mahdollista myös pimeässä.

Vahva metallikotelo ja IP68 suojausluokka mahdollistavat anturin käyttämisen myös rajummissa olosuhteissa, joissa anturilta vaaditaan mekaanista kestävyyttä ja hyvää ympäristöolosuhteiden sietokykyä.

Mittaavien antureiden lisäksi Wenglorin Ethernet-ohjelmaan kuuluvat luonnollisesti myös kytkimet ja liityntäyksiköt.