SPS IPC Drives - kansainväliset automaatiomessut 27.-29.11.2017

SPS IPC Drives on automaation suurin kansainvälinen tapahtuma. Se järjestetään Nürnbergissa 27-29 marraskuuta 2018. Oma tiimimme ja päämiehemme ovat mukana tapahtumassa.

Küblerin hissikorin paikoitusanturit ovat tarkkoja ja edullisia käyttää

Küblerin uudet LEB01 ja LES05 ovat uusia, lineaarisen liikkeen antureita hissikorin kosketuksettomaan paikoitukseen. Ne ovat kompaktin kokoisia ja nopeita asentaa.

Ohjelmoitavat pulssianturit - myös valmiiksi ohjelmoituna

Ohjelmoitavat pulssianturit voidaan ohjelmoida mihin tahansa pulssimäärään välillä 1-65 563 pulssia/kierros. Ohjelmointi on helppoa tietokoneella USB-kaapeliyhteyden kautta ilman erillistä ohjelmointilaitetta. Antureita on saatavana myös valmiiksi ohjelmoituna Sensorolalta.

Tarkkaan ja luotettavaan lineaariliikkeen mittaukseen

Küblerin magneettiset nauha-anturit ovat erittäin kestäviä ja pienikokokoisia. Alumiinikuori ja ruostumattomasta teräksestä tehty kotelointi suojaa anturia lialta, pölyltä ja kosteudelta vaativimmissakin olosuhteissa.

Küblerin kestävät rengasanturit sopivat hyvin ahtaisiin kohteisiin

Küblerin magneettiset, laakerittomat rengasanturit mittaavat tarkasti ilman kosketusta. Ne soveltuvat erinomaisesti ahtaisiin tiloihin, jossa ne joutuvat kestämään pölyä, likaa ja kosteutta.

MTS Temposonics® R-sarjan viides sukupolvi on nyt saatavilla

R-sarja V:n uudet loistavat ominaisuudet tekevät siitä täysin yhteensopivan Teollisuus 4.0 kanssa. Uudet anturit toimivat entistä useamman eri sovelluksen kanssa ja voivat mitata enemmän parametrejä sovelluksen ollessa käynnissä.

Küblerin Profinet -anturit nyt Sensorolalla

Küblerin huippulaadukkaat Profinet -anturit pyörivän liikkeen mittaukseen sopivat yhteen kaikkien Profinet -kenttäväylien kanssa 4.1. päivitysversion ansiosta.

Küblerin liukurenkaat ja kallistuskulma-anturit Sensorolan tuote-edustukseen

Sensorolan tuotevalikoima on laajentunut  Küblerin kestävillä ja monikäyttöisillä liukurenkailla ja inklinometreillä. 

Raskaiden työkoneiden hydraulisylinterien uudet anturit

MTS Temposonicin uudet anturit työkoneiden hydraulisiin sylintereihin kestävät käyttöä, kovaa painetta ja kuumia lämpötiloja.

Wenglorin uudet ja kompaktit optiset PNG -anturit

Wenglorin uudet, todella pienet optiset Photo Next Generation -anturit ovat nyt valikoimassamme. PNG // Smart sarjan -anturit ovat soveltuvat käytettäväksi myös vaativissa olosuhteissa.

Ultraäänianturi ilman kuollutta aluetta

Uutuusanturi SNT:ltä! SNT on onnistunut kehittämään uuden ultraäänianturin, jossa ei ole lainkaan kuollutta aluetta. 3D-tulostustekniikan avulla voidaan ääniaalto kääntää 90° ja siten eliminoida varsinkin pienillä mittausalueilla haitallinen kuollut alue anturin edessä, mikä ei ole perinteisellä mekaanisella valmistusmenetelmällä ollut mahdollista. 

LMK 808 – paras uppoanturi vesien ja jätevesien pintamittauksiin

uppoanturi-bd-sensors-lmk 808.png

Nesteeseen upotettavilta pinta-antureilta vaaditaan ennen kaikkea luotettavuutta ja kestävyyttä. Muovikuorisessa LMK 808 pinta-anturissa nämä ominaisuudet on viety ennennäkemättömälle tasolle. Halkaisijaltaan Ø35mm anturissa on kapasitiivisella mittausperiaatteella toimiva, erittäin kestävä keraaminen mittaelementti mittausalueille 0-1mH2O...0-100mH2O ja korkea tarkkuus (joko 0,35% FSO tai 0,25% FSO).

Analogiset ultraäänianturit integroidulla synkronoinnilla

synkronoitava-ultraaani2.jpg

Uuden teknologian avulla SNT Sensortechnik AG pystyy nyt tarjoamaan synkronointiominaisuuden integroituna suoraan mittaavaan analogialähtöiseen (4-20mA/0-10V) anturiin. Anturit laajentavat suosittua UPR-A -sarjan ultraäänianturivalikoimaa ja samalla mahdollistavat laitteiden käyttämisen entistä useammassa sovelluskohteessa.

Uudet ATEX-hyväksytyt ET-lineaariliikeanturit

Temposonics ET-sarja on saatavilla kahdella uudella lähdöllä, analogisella ja SSI-viestillä. Anturit ovat saaneet mm. kansainvälisen IECEx-hyväksynnän.

BD Sensors DPT 100 nopeaan ja tarkkaan paine-eromittaukseen

DPT 100 on suunniteltu erityisesti testausprosesseihin, joissa nopea vasteaika (10 ms), suuri näytteenottotaajuus (250 Hz) ja tarkkuus ovat tärkeitä. Paine-erolähettimen tyypillisimpiä käyttökohteita ovat nopeita muutoksia sisältävät prosessit testauksen, ympäristöteknologian, energiantuotannon ja prosessiautomaation alalla.

Ultrapieni ja älykäs ultraäänianturi

Ei edes enter-näppäintä suurempi! Tämä erittäin pieni (32 x 16 x 12 mm) ultraäänianturi hyödyntää uusinta teknologiaa. Koostaan huolimatta anturin mitta-alue on jopa 400 millimetriä. Sillä voi mitata nesteitä, kiiltäviä, heijastavia tai tummia kohteita, ja tarkat mittaukset onnistuvat myös huonossa valaistuksessa, pölyssä tai sumussa.

Räjähdyssuojattu AX65-absoluuttianturi mahdollistaa mittaukset myös äärimmäisissä olosuhteissa

ACURO AX65 on tehokas, kestävä ja kompakti! Laivateräskotelointi, suuri iskunkestävyys ja akselikuorman kesto yhdistyvät pienessä koossa. Juuri kokonsa takia anturi soveltuu kohteisiin, joissa muiden räjähdyssuojattujen absoluuttiantureiden käyttö ei olisi mahdollista.

GT-lineaarianturit saivat DNV-GL laivaluokituksen

GT2 ja GT3 magnetostriktiivisten lineaariantureiden mittausten erillisyys ja toisistaan riippumattomuus lisäävät käyttöturvallisuutta sekä vähentävät toimintahäiriöiden riskiä ja huoltokustannuksia. Anturit soveltuvat loistavasti meri- ja laivateollisuuden tarpeisiin, esimerkiksi lineaariliikkeiden mittaukseen sulkuporteissa ja laivojen nestesylintereissä.

Pinnanmittausratkaisut ammattitaidolla

Olemme jo nyt merkittävä toimija nesteiden ja kiintoaineiden pinnanmittauksissa Suomessa. Asiakkaamme sovelluksesta riippuen käytämme eri mittaustekniikoita ja etsimme kustannustehokkaimman ratkaisun tuotevalikoimastamme.

Tehokasta ja vaivatonta tarttuvien aineiden pinnanmittausta

TrueLevel, LevelMaster ja PerLevel vastaavat tarttuvien aineiden pinnanmittauksen haasteisiin. Rechnerin kolmen elektrodin mittaustekniikalla tulokset ovat luotettavia ja erittäin tarkkoja, kun mitataan di-elektrisyydeltään hankalia tai liisterimäisiä aineita.

Uusi virtausnopeus- ja lämpötila-anturi WeFlux²

Monikäyttöisyytensä ansiosta WeFlux² on kustannustehokas ja helppo asentaa. Anturi soveltuu käytettäväksi myös kaikkein vaativimmissa teollisuuden sovelluksissa.

WeCat3D-laserskanneri - lähes rajattomasti käyttökohteita!

Helppokäyttöinen ja muuntautumiskykyinen weCat3D soveltuu teknologian haastavimpiin sovelluksiin. Anturi mittaa tarkasti jopa kiiltävät ja äärimmäisen pienet kohteet. Lue lisää!

Uuden MTS Temposonics -tuoteluettelon avulla lataat 3D CAD-mallit helposti

Tuoteluettelon avulla valitset oikean anturin helpommin ja nopeammin. Samalla 3D-mallien kanssa voit ladata mallikohtaiset tuotetiedot pdf-muodossa 2D/3D piirustuksineen.

MTS Temposonics - kustannussäästöä ja tehokkuutta IO-Linkillä

On aika siirtyä digitaaliseen! Nyt lähes koko MTS Temposonics E-sarja on saatavilla IO-Link -liitännällä.

LMP 307T upotettava pinnankorkeusanturi – mittaa kaksi suuretta yhdellä anturilla

BD Sensors:in uutuus LMP 307T mittaa sekä pinnankorkeuden että lämpötilan.

Helppokäyttöinen Wenglor weQube kamera-anturi uusilla ohjelmistopaketeilla

Kompakti, älykäs ja pienikokoinen weQube - aiempaa monikäyttöisempänä!

Vahva uutuus aggressiivisten aineiden pinnanmittaukseen

SNT Sensortechnik AG on tuonut markkinoille uuden anturin aggressiivisten aineiden pinnanmittaustarpeisiin. UPR-A CP -anturi sopii erinomaisesti erilaisia happoja ja muita aggressiivisia aineita sisältävien säiliöiden pinnankorkeusmittaukseen.

Seuraa Sensorolaa somessa!

Uutiskirjeemme lisäksi voit seurata meitä jatkossa myös Facebookissa, LinkedIn:ssä ja Twitterissä. Seuraa sosiaalisen median kanaviamme, niin saat ajantasaista tietoa teollisuusautomaation uusista tuulista sekä asiantuntijoidemme tukea sinulle sopivassa muodossa!

5 hyvää syytä valita ultraäänianturi

SNT Sensortechnikin uusi UPF-haarukka-anturi on kehitetty erityisesti valmistavan teollisuuden tarpeisiin, ja se sietää optisia antureita paremmin likaa ja pölyä sekä vaihtelevia lämpötiloja. Lue UPF-anturin 5 ehdotonta etua!

Paineanturi Teollisuus 4.0:n vaatimuksiin

Lisääntyvä antureiden, toimilaitteiden ja ohjausjärjestelmien välinen älykäs digitaalinen kommunikointi asettaa erityisen suuret vaatimukset juuri antureiden valmistajille. BD SENSORSin DS 300 painekytkin/-lähetin vastaa tähän haasteeseen.

Maailman pienin valon kulkuaikaan perustuva laseranturi

Kun etsit kompaktia anturia, wenglorin uutuus, WinTec P1KY001, on erinomainen valinta! Se on maailman pienin valon kulkuaikaan perustuva laseranturi, joka pystyy kohteen paikannukseen ja sijainnin valvontaan myös vaativissa ja ahtaissa kohteissa.

Digitaalista paineen mittausta prosessiteollisuuteen

Prosessiautomaatiossa yleisimpien mittasuureiden, lämpötilan ja paineen, mittaus toteutetaan edelleen pitkälti perinteisen analogiatekniikan avulla. BD SENSORS on tuonut markkinoille uudenlaiset, digitaaliset DCT-sarjan painelähettimet.

Uutuusanturi lupaa tarkkuutta ja nopeutta pinnanmittaukseen

Rechnerin uutuus, i-Level, on täysin uudenlainen anturi tarkkaan pinnanmittaukseen. Sen tekniikka perustuu patentoituun kolmen elektrodin kapasitiiviseen mittausperiaatteeseen, jonka ansiosta anturin asennus ja käyttöönotto on helppoa ja nopeaa.

Voivatko edullisuus ja laatu löytyä samasta paketista?

SNT Sensortechnikin suunnittelema ja valmistama uusi M18-kokoluokan "UPR-B"-ultraäänianturi sopii erinomaisesti monen eri aineen pinnanmittaukseen. Tässä anturissa yhdistyvät laatu ja edullisuus!

Kosketuksetonta lämpötilan mittausta OptoTemp-anturilla

Wenglorin OptoTemp-anturi on valmistettu prosessien ja järjestelmien lämpötilan kosketuksettomaan valvontaan. Monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta se soveltuu lukemattomaan määrään erilaisia kohteita.

Wenglorin uutuus älykkääseen logistiikkaan

Wenglorin optiset OPT-sarjan anturit rullakuljettimiin on kehitetty erityisesti varastoinnin ja kuljetinteknologian tarpeisiin. Niiden avulla voidaan luotettavasti havaita pakkaukset ja tuotteet riippumatta niiden koosta, muodosta, materiaalista tai väristä.

Uusi innovatiivinen anturi paineen- ja pinnanmittaussovelluksiin

BD Sensorsin DPT 200 on uusi, erittäin tarkka paine-erolähetin prosessiteollisuuden tarpeisiin, ja se täyttää kemian-, petrokemian-, paperi- ja selluteollisuuden sekä öljy- ja kaasuteollisuuden tiukimmatkin valintakriteerit.

Sensorola tukemassa Teknisen Kaupan "Automaatio luo huomisen työpaikat" -hanketta

Sensorola on mukana Teknisen Kaupan käynnistämässä "Automaatio luo huomisen työpaikat" -hankkeessa, joka pyrkii nostamaan esille automaation tärkeyttä Suomen kilpailukyvylle.

SIL3-hyväksytty kulma-anturi turvaluokiteltuihin kohteisiin

Gemac on tuonut markkinoille SIL3-hyväksytyn kallistuskulma-anturin, joka soveltuu liikkuviin ja erityistä turvallisuutta vaativiin kohteisiin, joissa varmuus, tarkkuus ja turvallisuus ovat elintärkeitä ominaisuuksia.

Wenglorin uutuusanturi on värintunnistuksen huippuluokkaa

Wenglorin värianturi P1XF001 on täydellinen tarkkuustyökalu värien analysointiin teollisuudessa. Sen tarkka puolijohdesiru tunnistaa, mittaa ja erottelee pienetkin värivivahteet.

Rechnerin uutuusanturi mahdollistaa jopa 50mm tunnistusetäisyyden

RECHNER Sensors on tuonut markkinoille uuden kapasitiivisen anturin, jonka tunnistusetäisyys on 50mm. Tämä on viisi kertaa enemmän kuin standardi M32-kokoa olevan anturin nominaali tunnistusetäisyys.

Kapasitiivinen lähestymiskytkin AC- ja DC-jännitteelle

Rechner Sensors on julkaissut uuden kapasitiivisen lähestymiskytkimen, joka soveltuu sekä AC- että DC-jännitteelle ja, jonka toimisuunta on ohjelmoitavissa joko sulkeutuvaksi tai avautuvaksi.

ACURO-AR62/63-antureille DNV-hyväksyntä

Hengstlerin uusin, pyörivän liikkeen asema-anturi vaativiin olosuhteisiin on nyt saanut DNV-laivaluokituksen.

Industrie 4.0 -yhteensopivat innovatiiviset induktiiviset anturit

Wenglorin innovatiivinen weproTec-anturiteknologia tarjoaa ratkaisun uudenlaisiin sovelluksiin estämällä lähekkäin olevien antureiden vastavuoroisen vaikutuksen toisiinsa.

Wenglorin uusi etäisyyslaser tarjoaa poikkeuksellista tarkkuutta

PNBC High Performance -etäisyyslaser on erinomainen valinta kohteisiin, jotka vaativat tarkkaa ja toistuvaa mittausta.

Tarvitsetko pyörintävahtia nopeaan liikkeeseen?

Rechnerin magnetoresistiivinen MRS-anturi toimii luotettavasti aina 25kHz asti, mikä tekee siitä kustannustehokkaan ratkaisun suurta nopeutta vaativiin kohteisiin.

UUSI Temposonics® T-sarja

MTS Temposonicsilta uusi anturisarja ATEX-sovelluksiin, myös SIL2-luokituksella.

Täysin uudenlainen pintavahti Rechneriltä

Rechnerin uusi pintavahti syntyi innovatiivisesta ajatuksesta poistaa perinteisten mekaanisten pintavahtien ja värähtelyyn perustuvien haarukka-antureiden ongelmat.

Kapasitiivinen pinta-anturi elintarviketeollisuudelle EHEDG-hyväksynnällä

Rechnerin 26-sarjan kapasitiivinen pinta-anturi on erityisesti suunniteltu vastaamaan elintarviketeollisuuden tarpeisiin. Anturi soveltuu erinomaisesti niin kiintoaineiden kuin nesteidenkin pinnantunnistukseen.

IECEx-luokitellut paineanturit ja lähettimet

BD SENSORS on julkaissut kokonaisen sarjan räjähdysvaarallisiin tiloihin luokiteltuja IECEx-normin täyttäviä painelähettimiä.

Ethernet anturit Wenglorilta

Saatavana EtherCAT, Profinet ja Ethernet/IP malleja

Wenglor WeQube, kamera joka tekee lähes mitä vain

Kompakti, älykäs ja pienikokoinen ja täynnä suuria ominaisuuksia yksissä kuorissa.

Pieni CAN kallistuskulma-anturi

Gemacin uusi CAN anturi on suuri pienestä koostaan huolimatta.

Absoluutti- ja inkrementtianturi samoissa kuorissa!

AC58-I anturissa on SSI- ja inkrementti-lähtö samassa kotelossa.

Hengstlerin uusi pyörivän liikkeen asema-anturi vaativiin olosuhteisiin

AR62/63 anturit kestävät kovaa käyttöä ja on suunniteltu kohteisiin joissa normaalit anturit eivät kestä.

Ota yhteyttä

Soita 0207 289 900

asiantuntija@sensorola.fi