Viivakoodinlukijat

Wenglorin 1D/2D- ja viivakoodinlukijat käyttävät sopivan typpistä valonlähdettä kullekin koodille. Valo heijastuu luettavasta koodista lukijan kuvaelementille, joka tunnista koodissa olevat kontrastierot. Kuva prosessoidaan sähköisesti ja koodataan numeeriseen muotoon. Lukija säädetään joko käyttämällä "Auto"-painiketta tai ulkoisesti käyttöliittymän kautta.

Wenglorin weQube Decode lukee 1D/2D-koodin käyttäen MultiCore-teknologiaa, jossa viisi suorituskykyistä prosessoria on yhdistetty uuden ohjelmistokonseptin mukaisesti. Tämä uniikki tuote mahdollistaa useita samanaikaisia toimintoja ja eri prosessivaiheiden yhdistämisen. Lisäksi useimmissa viivakoodinlukijoissa on Industrial Ethernet -liityntämahdollisuus. 3D-tracking ja Teach+ ominaisuudet takaavat nopean, koodin sijainnista riippumattoman lukijajärjestelmän optimoinnin vähentäen samalla tuotantokatkoksien kestoa.

Wenglor

Line Scanners

Line Scanner -viivakoodinlukija soveltuu erityisesti tiheimpien 0.084mm viivakoodien lukuun. Koodien lukunopeus on parhaimmillaan 1000 skannausta/sekunti eikä etäältäkään luetut koodit jää tunnistamatta.

Wenglorin punavalolla toimivat CCD-viivakoodinlukijat lukevat luotettavasti kaikki yleisimmät viivakoodit, jotka on painettu tai lasermerkitty kiiltäviin pintoihin. Lukija soveltuu myös koodien lukuun, kun kyseessä on "heikko kontrasti" tai "painatus".

Lue lisää
Kysy suoraan asiantuntijalta
asiantuntija@sensorola.fi

Raster Scanners

Raster Scannerilla viivakoodin luku tapahtuu usean valosäteen muodostaman ruudukonmuotoisen lukualueen kautta. Ruudukko kattaa koko viivakoodin täyttämän alueen ja viivakoodi luetaan useasta paikasta, mikä mahdollistaa myös osittain vahingoittuneen viivakoodin virheettömän luvun suurella nopeudella.

Pienille viivakoodin resoluutioille

Nopeasti toistettavaan koodinlukuun

Lue lisää
Kysy suoraan asiantuntijalta
asiantuntija@sensorola.fi

Sweep Raster Scanners

Sweep Raster Scannerit ovat paikallaan, kun luettava alue ja prosessin nopeus on suuri. Tämä on ratkaiseva etu sovelluksissa, joissa viivakoodia ei voida kohdistaa suoraan lukijan eteen. Kääntyilevän peilin heijastuskulma voidaan asettaa yksilöllisesti käyttökohteen vaatimalla tavalla.

Lue lisää
Kysy suoraan asiantuntijalta
asiantuntija@sensorola.fi

1D/2D-käsilukija

Käsilukijat ovat liikuteltavia 1D/2D-koodin lukulaitteita. Wenglorin valikoimasta löytyy niin peruskäyttöön tarkoitettuja kuin todella suorituskykyisiä 1D/2D-käsilukijoita. Uudistettu ja patentoitu valaistustekniikka sallii käsiskannerin käytön kaikille koodityypeille ja vaikeille pinnoille. Onnistuneen tunnistuksen merkkinä toimii joko värinä, äänimerkillä tai näkyvä merkkivalo. Valintaan lyhyen ja pitkän matkan lukijan välillä vaikuttaa skannerin suorittamaan lukuun kuluva aika.

Lue lisää
Kysy suoraan asiantuntijalta
asiantuntija@sensorola.fi

1D/2D-koodinlukija

1D/2D-koodinlukijat lukevat niin yksinkertaiset koodit kuin kompleksit 2D-koodit pelkällä napin painalluksella. Lukijat on suunniteltu paikallaan oleviin ja liikkuviin sovelluksiin, ja niissä yhdistyvät Wenglorin koodinlukijoille ominainen erinomainen suorituskyky, joustavuus ja luova valaistusteknologia.

MultiCore-ominaisuus

Staattisiin sovelluksiin

Auto-focus

ESD-tilat

Nopeisiin tuotantolinjoihin

Vaihteleviin lukuetäisyyksiin

Lue lisää
Kysy suoraan asiantuntijalta
asiantuntija@sensorola.fi