Suurtehovalokenno

Pantron on kehittänyt erikoisvalokenno-ohjelman, joka on tarkoitettu olosuhteisiin, joissa tavallinen valokenno ei toimi. Erinomaisen lianläpäisykyvyn ja suuren toimintaetäisyyden ansiosta suurtehovalokenno soveltuu kaikkein vaikeimpiin käyttökohteisiin, kuten lastut, puru, pöly, kura, öljy tai höyry.

Anturijärjestelmä koostuu lähettimestä, vastaanottimesta ja vahvistinyksiköstä. Pienikokoisia lähettimiä ja vastaanottimia on saatavana useissa erilaisissa kotelorakenteissa. Vahvistimia on 1-kanavaisia sekä multipleksaavia 2-, 4- ja 8-kanavaisia. 1-kanavaisessa vahvistimessa on valittavana useita modulointitaajuuksia, joten lähekkäin asennetut anturiparit eivät häiritse toisiaan. Kaikki vahvistinmallit on saatavana joko käsi- tai automaattisäätöisinä.

Pantron

Pantron suurtehovalokennot

Pantron on kehittänyt erikoisvalokenno-ohjelman, joka on tarkoitettu olosuhteisiin, joissa tavallinen valokenno ei toimi. Erinomaisen lianläpäisykyvyn ja suuren toimintaetäisyyden ansiosta Pantronin suurtehovalokenno soveltuu kaikkein vaikeimpiin käyttökohteisiin; lastut, puru, pöly, kura, öljy tai höyry eivät enää ole ongelma.

Sovelluskohteita
  • sahat ja muut puunjalostuskoneet
  • paperiteollisuus
  • siilot, purkaimet ja kuljettimet
  • autopesukoneet
  • elintarviketeollisuus
  • ovet ja portit ulkotiloissa
Käsi- tai automaattisäätöinen vahvistin

Anturijärjestelmä koostuu lähettimestä, vastaanottimesta ja vahvistinyksiköstä. Pienikokoisia lähettimiä ja vastaanottimia on saatavana useissa erilaisissa kotelorakenteissa. Vahvistimia on 1-kanavaisia sekä multipleksaavia 2-, 4- ja 8-kanavaisia. 1-kanavaisessa vahvistimessa on valittavana useita modulointitaajuuksia, joten lähekkäin asennetut anturiparit eivät häiritse toisiaan. Kaikki vahvistinmallit ovat saatavana joko käsi- tai automaattisäätöisinä.

Käsisäädössä lähettimen teho asetetaan käyttökohteeseen sopivaksi manuaalisesti. Automaattisäätöinen vahvistin lisää tai vähentää lähetintehoa tarpeen mukaan, kompensoiden esimerkiksi ympäristön olosuhteiden muuttumisen tai linssien likaantumisen.

Lue lisää
Kysy suoraan asiantuntijalta
asiantuntija@sensorola.fi