Paineanturit

BD Sensors on erikoistunut elektroniseen paineenmittaukseen ja on alansa huippuosaaja, joka valmistaa paineenmittauslaitteita lähes kaikkiin sovelluksiin tyhjiömittauksesta alkaen. Painealueet vaihtelevat välillä 0 - 10 mbar ja 0 - 6000 bar. Kaikki neljä nykyaikaisessa paineenmittauksessa käytettävää anturielementtiä kuuluvat omaan valmistusohjelmaan. BD Sensors on yksi niitä harvoja valmistajia, jotka joustavasti ja edullisesti täyttävät vaativimmatkin paineenmittaustarpeet.

BD Sensors

Koneenrakennus

Koneensuunnittelu ja -rakennus edellyttää usein monimutkaisia teknisiä ratkaisuja, jotta paras toiminnallinen tulos saataisiin aikaiseksi. BD Sensorsin anturit sovitetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti joko räätälöidysti tai jo olemassa olevilla tuotteilla.

Lue lisää
Kysy suoraan asiantuntijalta
asiantuntija@sensorola.fi

Painelähetin 17.620G

BD Sensorsin kompakti painelähetin 17.620G mittaa liikkuvan koneen nesteiden, öljyjen ja hydrauli - ja jäähdytysjärjestelmien painetta. Anturi soveltuu hyvin nostureihin, kaivinkoneisiin, maansiirtokoneisiin ja motoihin. Anturi  kestää erinomaisesti painepiikkejä, lämpötilamuutoksia ja suuria painevaihteluita sekä tärinää ja iskuja. Painelähetin on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. 

 

TEKNISET TIEDOT
Painealueet  1000bar asti (gauge)
Tarkkuus   ≤ ± 0,5% FS
Ulostulot     4-20mA/ 2-johdin tai 3-johdin ratiometrinen
Prosessiyhde  G ¼” DIN 3852
Tärinänkesto  20 g, 25 Hz ... 2 kHz
Iskunkestävyys   500g / 1 msec
Kotelo  SS 17-PH (1.4548)
Paineportti  316L (max 600bar) / SS 17-PH (1.4542) (max 1000bar)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lue lisää
Kysy suoraan asiantuntijalta
asiantuntija@sensorola.fi