Kappaleen tunnistus

Meillä on laaja valikoima valokennoja, ultraääniantureita, kapasitatiivisia ja induktiivisia antureita kappaletavaran tunnistukseen sekä antureita kappaleen värin, kontrastina ja kiillon tunnistukseen.  

Kappaletavaran tunnistus onnistuu, kun anturin valinnassa on huomioitu kappaletavaran ominaisuudet sekä ympäristön valaistus, sumu, pölyisyys ja muut tekijät. Kysy lisää!

Wenglorin laajasta valokenno-ohjelmasta löydät ratkaisun jokaiseen valokennosovellukseen. Normaalien kappaleentunnistusanturien lisäksi Wenglorilla on laaja valikoima erikoisantureita, kuten luminesenssin, kiillon ja kirkkaan lasin tunnistavia antureita.

Pantron on kehittänyt erikoisvalokenno-ohjelman, joka on tarkoitettu olosuhteisiin, joissa tavallinen valokenno ei toimi. Erinomaisen lianläpäisykyvyn ja suuren toimintaetäisyyden ansiosta Pantronin suurtehovalokenno soveltuu kaikkein vaikeimpiin käyttökohteisiin.

Ultraäänianturi on parhaimmillaan, kun tarpeena on kappaletavaran tunnistus, etäisyyden mittaus tai pinnankorkeuden mittaus. Kytkeviä ultraääniantureita voidaan käyttää myös kulunvalvonnassa ja -ohjauksessa.

Mittaa puuta, liimaa, nesteitä, jauhoja, mausteita jne.

Wenglorilta ja Rechneriltä löytyy kattava valikoima induktiivisia antureita, jotka soveltuvat niin normaalikohteisiin kuin ääriolosuhteisiin.

Perusantureiden lisäksi Rechneriltä löytyy myös erilaisiin ATEX-tiloihin hyväksyttyjä ja jopa 800°C kuumuutta kestäviä antureita.

Wenglorilla on kattava valikoima erikoisantureita