Kapasitiiviset anturit

Oikein valittu ja käytetty kapasitiivinen anturi on erinomainen nesteiden pinnanmittaukseen. Esimerkiksi öljyjen ja voiteluaineita mitattaessa kapasitiivisen anturi on hyvä valinta. Erikoisominaisuutena näillä anturilla voidaan mitata ohuen, ei kuitenkaan metallisen, seinämän läpi. Siksi kapasitiivinen anturi on ylivoimainen useaan muuhun mitta-anturiin verrattuna.

Valikoimastamme löydät kapasitiiviset anturit, jotka soveltuvat jopa kaikista vaativimpiin sovelluksiin. Meiltä löydät ATEX-luokitellut laitteet, sekä elintarviketeollisuuden vaatimukset täyttävät ja hyväksynnän saaneet anturit.

Myös vaativiin kohteisiin helposti asennettava i-Level soveltuu erityisen hyvin nesteille ja kiintoaineille, joiden permitiivisyys on välillä 2...80, sekä tarttuville ja kalvon muodostaville aineille, kuten liimoille ja pastamaisille aineille. i-Level perustuu Rechnerin patentoimaan kolmen elektrodin kapasitiiviseen mittausperiaatteeseen.

Tunnistavat monia materiaaleja, joita ei muilla antureilla pystytä luotettavasti tunnistamaan. Kapasitiivinen anturi sopii moneen kohteeseen, jossa pitää tunnistaa luotettavasti metallia, puuta, muovia, jauhoja, pellettejä, liimoja tai nesteitä. Mittaus perustuu kappaleen dieletrisyyden tunnistamiseen, mitä suurempi aineen arvo on sitä kauempaa se pystytään tunnistamaan.