Jatkuva pinnanmittaus

Voimme ratkaista pinnanmittaustarpeenne monella eri tavalla.

Hydrostaattinen pinnanmittaus BD Sensorsin paineantureilla on paljon käytetty ja luotettava tapa mitata pinnakorkeuden vaihteluita sekä avo- että suljetuissa säiliöissä.

SNT ultraääniantureilla nestepintojen ja kiintoaineiden pintamittaukset sujuvat erityisesti suljetuissa säiliöissä luotettavasti ja tarkasti.

Rechnerin Level antureilla pystymme mittaamaan hyvin vaikeita aineita kuten happoja, emäksiä, nesteitä, jauhoja, tarttuvia aineita jne. Myös erityisen kuumat ja/tai kylmät aineet ja kohteet onnistuvat kapasitiivisia keraamisia mittasauvoja käyttäen.

MTS:n magnetostriktiivinen LevelPlus® uimurianturi on erityisesti tarkoitettu suurten säiliöiden pinta- ja lämpötilamittauksiin kemian-, petrokemian-, panimo- ja elintarviketeollisuuden, biokemian- ja kaivosteollisuuden sovelluksiin. Erittäin tarkka (±1mm/±0,1°C) ja kestävä, huoltovapaa ja kulumaton mittaus tekee näistä antureista ihanteellisen vaihtoehdon vaativiin teollisuuden mittauskohteisiin.

Antureita hydrostaattiseen mittaukseen.

Antureita kaikuun perustuvaan mittaukseen. Ultraäänianturit sopivat myös kohteisiin, joissa tunnistettava materiaali on karkeata, voi paakkuuntua tai kasaantua epätasaisiksi keoiksi. Anturille riittää hyvin pieni heijastus, jonka perusteella se osaa kertoa, kuinka kaukana kohde sijaitsee.

Antureita materiaalin sähkönjohtavuuteen perustuvaan mittaukseen.

LevelPlus® uimurianturi on erityisesti tarkoitettu suurten säiliöiden pinta- ja lämpötilamittauksiin kemian-, petrokemian-, panimo- ja elintarviketeollisuuden, biokemian- ja kaivosteollisuuden sovelluksiin.